No[o]ne és Pasha Apexezett draft alatt, majd 30 perc alatt lerendezték az EHOME-ot!

Ennek ellenére az alábbi képsorok nagyon árulkodóak, mert vagy nem veszik komolyan a makaói versenyt vagy a csapategységben mutatkozott meg némi probléma.

Az ESL One Katowice mellett egy másik nagy horderejű verseny is zajlik, február 20-ától ugyanis az MDL Macau nyolcas mezőnye is egymásnak esett. Olyan nagyágyúk indultak el ott, mint a Team Liquid, Evil Geniuses, Virtus.Pro, Ehome vagy a Newbee.

Ezeket az együtteseket egyetlen csoportba sorsolták és a lebonyolítás szerint mindenki-mindenkivel játszik, majd az első négy a felső, míg az utolsó négy helyezett az alsó-ágon folytathatja.

Az MDL Macau 2019 nem része a Valve DPC versenynaptárának, de elég nívós - 300 ezer dollár összdíjazás - ahhoz, hogy a legnagyobb szervezetek is képviseljék magukat. A Virtus.Pro tavalyhoz képest az év elejére megint kiharcolta a The International-on való részvételt - 7950 pontot gyűjtöttek -, de amit Makaóban művelnek, az egyelőre nem méltó az együttes nevéhez.

Hét mérkőzéséből a VP mindössze kettőt nyert meg. Az első összecsapásukat elbukták az EG ellen, majd a ViCi ellen javítottak, aztán jött az ominózus EHOME elleni összecsapás. A csoportmérkőzések alatt külön szobákat kaptak a csapatok, így onnan játszanak, viszont a VP két játékosa az élő adás alatt, mit sem törődve miközben társaik draftoltak, inkább Apex Legendsezett. Az összes többi párharcukat ezek után elveszítették.

No[o]ne és Pasha mit sem törődött azzal, hogy társaik egy épkézláb ötöst igyekeztek kiválasztani. Maguk a kommentátorok is ledöbbentek és nem értették, hogy mi történik. Első ránézésre olyan, mintha nem is egy csapatról vagy eseményről beszélnénk a két sor asztal alapján.

"Hé bástya, mit hozzunk neked?
Tök mindegy haver, amit szeretnél
hát jó, legyen"

Így jöhetett össze a Brew, Batrider, Jakiro, Phantom Lancer és OD, amivel aztán 30 perc alatt elvertek a kínaiakat. Ennek ellenére a kiesés szélére sodróttak, mindössze az alsó-ágon maradt egy utolsó esélyük a bennmaradásra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!