Szuperrangadót és őrült mennyiségű Spirit meccset nézhetünk a hétvégén!

Szuperrangadót és őrült mennyiségű Spirit meccset nézhetünk a hétvégén!

Alapvetően ezen a héten szünetel a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, azonban a nem kevés elmaradt mérkőzés miatt, február utolsó hétvégéjén is bevetésre mennek hazánk virtuális kommandósai.

Van mit pótolnia a csapatoknak az MNEB-en. Lement ugyan hét játéknap, azonban nem teljes az eredménysor, hiszen az elmúlt hetekben el-el maradozott néhány összecsapás. Február 22-én és 23-án többek között ezeket a találkozókat pótolják a felek. Így jöhetett össze a Spirit Esports számára, hogy a pénteki napon zsinórban 3 mérkőzést kell lejátszaniuk, de szombatra is maradt párharcuk. Nézzük mire számíthatunk a hétvégén.

A WiLD valószínűleg a pontjait igyekszik majd növelni a Nice Gaming ellen, illetve egy remek felvezetésnek használnák ezt a mérkőzést a RIFT elleni szuperrangadóra. Első ránézésre a Nice-nak nem sok esélye van a hibátlan vadak ellen, viszont ha nem koncentrál eléggé BoNe_DaDDy legénysége és a szombaton jár majd az eszük, könnyen meglehet a hétvége első meglepetése. A RIFT-et egyszer már majdnem megfogták, akkor néhány pontatlanság miatt elszalasztották a nagy esélyt, és valószínűleg még egyszer nem tennék meg ezt a szívességet ludviggeriék.

A RIFT az utóbbi időben szintén bomba formában játszik, nem sok lehetőséget hagytak az útjukba kerülő ellenfeleiknek. A Spirittel szemben mindenki őket várná győztesként, de a pénteki játéknap mindennél fontosabb Casanováéknak, ugyanis ha komolyabban fel szeretnék zavarni az állóvizet és előre akarnak lépni a tabellán, akkor legalább kettőt meg kellene nyerniük a három összecsapásukból. A RIFT egy legyőzhetetlen titánként áll előttük és nem is biztos, hogy ellenük kellene bizonyítaniuk, de ha sikerül összehangolniuk a támadásokat és a védekezést, akkor csodát tehetnek. Már csak azért is fontosabb lehet - egy akár szoros vereség is - a teljesítményük, mert hatalmas motivációt adhat a Team Plague ellen. Ez a meccs sokkal inkább hozható a Spiritnek, de könnyű dolguk biztosan nem lesz. Sőt, ha a Robza, Fastfox vagy Repz trió formában lesz, akkor akár az a kérdés is felmerülhet a vereségen túl, hogy hány körre lehet jó a Spirit Esports. A nap végét a One Piece ellen zárják, akik bár pont nélküliek, de ha egy 0-2-vel érkező Spirittel találják magukat szemben, akkor a demoralizált ötöst jóval könnyebben gyűrhetnék le, és végre bezsebelhetnék az első sikerüket. Ráadásul az első fordulóban elszenvedett vereségért is valószínűleg vissza akarnak majd vágni.

A pénteki menetrend:

  • 19:00 WILD vs Nice Gaming
  • 20:00 RIFT Esports vs Spirit Esports
  • 21:00 Spirit Esports vs Team Plague
  • 22:00 One Piece eSports vs Spirit Esports

01

A szombati nap kétség kívül az egyik legfontosabb, és azt gondolom a legizgalmasabb is lesz az MNEB első szezonjának történetében. Ekkor találkozik először az abszolút veretlen WiLD és a selejtezőben őket már két vállra fektető RIFT. Az első körös veresége óta a RIFT nagyon egyben van és szorgalmasan gyűjtögetik a három pontokat, viszont az igazi erőpróba még mindkét fél hátra van. A WiLD-nál úgy néz ki, hogy a szezon kezdetén fennálló ember probléma - jó néhány fordulóban stand-in játszott náluk - megoldódni látszik, és valószínűleg mindenki várja majd H3dsut parádéját. A ligában eddig övé a legjobb K/D mutató a maga 2.48-as arányával. A RIFT pedig végre megtalálta azt a formáját, amiért mindenki tőlük várja az MNEB első szezonjában az aranyat. A párharcról az egyéni skill, a csapatmunka, egy-egy meglepetés taktika és az idegek csatája dönt majd. Egy biztos, nem érdemes lemaradni róla.

A gigászok árnyékában azért az Team Horizon Reapers és a Team Plague is egymásnak esik. A két gárda között 3 pont különbség van, viszont egy esetleg Plague győzelem esetén valószínűleg kialakulna az a vezető trió, amit nagyon megbontani az alapszakaszban már nem lehetne. A THR-nek pedig itt lenne az ideje bizonyítani, hogy a két új játékos érkezését követően összeálltak és képesek a top csapatoktól is 3 pontot szerezni. Máskülönben marad a középmezőny.

A szombati menetrend:

  • 16:00 WiLD vs RIFT Esports
  • 17:00 One Piece eSports vs IcU Spirit
  • 18:00 Esports vs Nice Gaming
  • 19:00 THR vs Team Plague

A magyar közvetítés pedig gondoskodik arról, hogy minden akciót átélhessünk, így ha tehetitek mindkét nap kövessétek az adást:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!