A gatyád is ráköltheted az új Prime Icon Moments Pelére

A gatyád is ráköltheted az új Prime Icon Moments Pelére

Itt a játék új, legerősebb lapja.

Lehet kukázni a már gagyinak számító, 98-as Peléket! Na jó, akinek van 98-as Peléje, azért ne adja el, de tény, hogy a brazil legenda már csak hatodik a legerősebb FIFA 19 lapok sorában. De mondunk durvábbat: A 99-es TOTY Ronaldo is csak a harmadik helyen tanyázik! Őt előzi a szintén TOTY Modric, de tegnap új királyt koronázott az EA, méghozzá egy új ikont, aki a Winter Refresh keretében kapott Moments kártyát!

Az új király nem más, mint egy 99-es Pelé, bődületes statokkal. Támadásban szinte pontosan megegyeznek az értékei Ronaldoval, ráadásul jobban is passzol nála, az egyedüli komolyabb gyengesége a fizikuma, amit viszont jobb védekezésével korrigál portugál bajtársához képest.

Az biztos, hogy a piacot alapjaiban fogja megrengetni az új Icon pakk. A redditen már terjednek a pletykák, miszerint a 99-es Pelé ára 15 millió (!) coin, és volt is már olyan felhasználó, aki vett ilyet. Csak összehasonlításképp: a 98-as Pelé 5 millió coin, a 99-es TOTY Ronaldo kevesebb, mint 8 millióba fáj most a piacon, pedig januárban még közel 10 körül mozgott az ára. 

De nem Pelé az egyetlen érkező: Maradona 98-as Moments kártyát kapott, ami egyébként nem gyenge tuning a korábbi, 97-eséhez képest. Az orosz kapus, Lev Yashin is minden eddiginél jobb lapot kapott. A világ pénzét rá lehet költeni ezekre a játékosokra, ami nem egy kritikus kommentet hozott az elmúlt napokban. Tényleg ennyire pénzéhes lenne az EA, és csak ez számít nekik, a közösséggel pedig nem törődnek? Ezt mondjátok meg ti, kommentben.

Mit gondoltok az új lapokról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!