Árvából lett harcos - felfedték Bapiste-t, a 30. hőst!

Nagyjából egy évvel ezelőtt érkezett legutóbb support karakter, akkor Brigitte-t kapta meg az Overwatch közössége, és miután Ashe is tiszteletét tette, most a 30. hőst is felfedte nekünk a Blizzard.

Jean-Baptiste Augustin egy szanitéc Haitiről. Az Omnic Crisis alatt vált belőle árva, és ennek hatására csatlakozott egy katonai szervezethez, a Karibi Koalícióhoz, hogy segíthessen az rászorulókon.

Miközben megnyugvásra lelt ott és büszkeséggel töltötte el, hogy segíthet az embereken, az Omnic Crisis végeztével mégsem találta a helyét a világban. Egy szervezet azonban érdeklődést mutatott a képességei iránt: a Talon zsoldos csoport. Baptiste eleinte elégedett volt döntésével, de nem sokkal később rájött, hogy mire adta a fejét és tudatában volt a veszéllyel. Elhagyta aztán a Talon-t, de ilyen könnyen azért tudjuk, hogy nem szabadulhat meg tőlük.

Baptiste valószínűleg hamarosan megérkezik a teszt szerverre és, ha következtetésünk nem csal, akkor valóban egy új support hőssel gazdagodik az Overwatch világa.

"I'am going to fight for a better World. For some that means a bandage, for others a bullet. Today i'll give you a choice!"

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!