Sorsdöntő meccsek várhatóak az Overwatch League harmadik hetében!

Sorsdöntő meccsek várhatóak az Overwatch League harmadik hetében!

Az átalakított menetrend miatt ebben a fordulóban már biztosan lesznek olyan csapatok, amik búcsúzni kényszerülnek a rájátszástól. 

Az Overwatch League első etapjának második hete igencsak megkavarta a rajongókat, mivel sok mérkőzés meglepetéseredményt hozott, és a favoritok úgy hullottak mint a legyek. Az aktuális állás szerint már csak három csapat, a New York Excelsior, a Vancouver Titans, illetve a Paris Eternal veretlen, a középmezőny igencsak összesűrűsödött, –ráadásul vannak már olyan alakulatok, amik csak csodával határos módon juthatnak tovább a nyolc helyes rájátszásba. 

A második hét után már csak három csapat veretlen az Overwatch Leagueben

Eacute;rdekes módon ráadásul máris több olyan alakulat van, akik valószínűleg esélytelenek a rájátszásba való továbbjutásra.

A körülmények tekintetében a harmadik hét abszolút sorsdöntő lesz a mezőny nagy részének, –és ha továbbra is ilyen kiszámíthatatlanok lesznek a meccsek, valódi csillaghullásnak lehetünk majd szemtanúi. Az első két hét alapján a versenysorozat kommentátora, Montecristo frissítette is az általa összerakott erősorrend listát, aminek tetején –nem nagy meglepetésre– az éllovasok állnak.

Na de ugorjunk is a harmadik hétre és nézzük meg, milyen mérkőzések várnak ránk a nyitónapon.

  • Washington Justice vs. Philadelphia Fusion  - 01:00 
  • Seoul Dynasty vs. Boston Uprising  - 02:30
  • Florida Mayhem vs. Guangzhou Charge - 04:00
  • San Francisco Shock vs. Hangzhou Spark - 05:30

Az előző heti két vereség után a Fusionnek mindenféleképpen illene nyernie a jelenleg utolsó helyen tanyázó Justice ellen, az etap további meccsein Fusionst nélkülözni kényszerülő Uprising valószínűleg elvérzik majd a Dynasty ellen, a Florida okozhat meglepetéseket a Charge számára, a Shocktól pedig mindenféleképpen győzelmet várok, bármekkora potenciál is van a Sparkban. A mérkőzéseket most is az Overwatch League Twitch csatornájántekinthetitek meg, jó szórakozást!

Szerintetek egyébként ki fogja megnyerni az első etapot? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!