A Riot kolléga saját bőrén tapasztalt gamebreaking Nunu bugot - videó

A Riot kolléga saját bőrén tapasztalt gamebreaking Nunu bugot - videó

League of Legends - Így legalább biztosan ki lesz javítva.

Nap, mint nap találkozhatunk apróbb, vagy éppen hatalmas hibákkal a League of Legends-en belül. Ezeket hol jelentjük, hol nem, de azért általában valahogyan eljut a Riot kollégáihoz is, akik előbb vagy utóbb javítják. Nos a láthatatlan Nunu bug úgy tűnik valahogy átcsúszott a rostán és ahogy azt a videóban is elmondja a többi játékos, ez a bug már 2-3 frissítés óta létezik.

213

De milyen bugról is beszélünk? Ahogy az a videóban is látható, Nunu egész egyszerűen láthatatlanná válik és csak a legutolsó pillanatban tűnik fel, mikor már betalál a hógolyó. Mondanom sem kell, hogy erre nem igazán lehet, vagy tudunk felkészülni, talán pont ezért akadt ki Riot August. A reakciójából ítélve úgy tűnik, hogy erről a hibáról tudtak, azonban abban a tudatban volt, hogy már javították. A jelek szerint nem.

Még azt a kérdést is felteszi, hogy ha ez nincs javítva, akkor miért nincs még kikapcsolva a karakter? Teljesen érthető egyébként, az mondjuk kissé furcsa, hogy ha tudtak is a bugról, akkor milyen kommunikáció folyhat a cégen belül, ha ennek javításáról nem tudott semmi konkrétat, illetve abban a tudatban volt, hogy már nem létezik. Ha valóban javították, akkor meg nem került tesztelésre?

Egy jó dolog azért ebből az esetből is fakadt, bár August-ék egy nyerésre álló alsó ösvényt vesztettek el emiatt. Ígérete szerint jövő hét hétfőn ő maga fogja ezt a bugot javítani és akkor talán magunk mögött hagyhatjuk. Mindenesetre a mérkőzést követően sincs kikapcsolva Nunu, vagyis ugyanúgy elérhető. A bug pontos részleteit annyira nem ismerjük, nem tudni például, hogy ez csak egy skin specifikus bug a Demolisher Nunu & Willumpnál, esetlegesen általános jelenség. 

Te találkoztál már a rettegett láthatatlan Nunu & Willumppal?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!