Megtörik-e a két nagy uralmát, vagy nagyobb lesz a különbség az MNEB-en?

Megtörik-e a két nagy uralmát, vagy nagyobb lesz a különbség az MNEB-en?

Pontegyenlőség mellett a RIFT és a WiLD vezeti az MNEB első szezonjának alapszakaszában a tabellát, de most néhány csapatnak lehetősége lesz alakítani az erőviszonyokon.

Eddig egy mérkőzés kivételével – az első fordulóban a Plague legyőzte a RIFT-et – azt gondolom az első két helyezés elég egyértelműen alakult. Ennek ellenére ez a hétvége még komolyan átrendezheti az erőviszonyokat, ahhoz azonban meglepetésre lesz szükségünk. Március első napján, pénteken két olyan összecsapást is rendeznek, mely akár felkavarhatja az állóvizet.

Március 1. Péntek

  • A harmadik hétről elmaradt Team Horizon Reapers vs Nice Gaming összecsapást ma este 21 órakor pótolják!

Egyetlen együttes maradt, akinek még nem sikerült győznie és ezáltal pont nélkül árválkodnak az utolsó helyen. Az IcU ellenfele az a Spirit lesz, akik a múlt hétvégén négy mérkőzést is letoltak, de mindegyiket elbukták, jelenleg egy hatos nyeretlenségi széria boldogtalan tulajdonosai. Jó néhány fordulóval ezelőtt ez a két csapat már egymásnak feszült, akkor a Spirit csak hosszabbítás után tudott 8:7-re felülkerekedni az IcU-n, így a mostani összecsapásuktól is hasonlóan izgalmas és szoros küzdelmet várunk.

A RIFT ismételt áldozata lehet a THR, ugyanis az első körös vereségük után a második fordulóban rögtön ellenük javítottak, akkor 7:2-re behúzták azt a találkozót. Ráadásul a RIFT miután a WiLD elleni szuperrangadót is megnyerte - és zsinórban a hét győzelmet aratott -, kétség kívül ők az esélyesek, de ha a THR biztosítani szeretné a rájátszásban a helyét, akkor ez egy piszok nehéz, de annál nagyobb és fontosabb lehetőség arra, hogy megtegyék.

Már csak azért is mert a THR egy korábbról elhalasztott mérkőzését is ma játsszák le. A 6 ponttal előttük álló Nice Gaming szintén nem lesz egyszerű feladat, már csak azért sem, mert somáék a nagy ellenfelek ellen mindig fel tudják magukat szívni, bár legutóbb nem ment nekik igazán a Plague ellen, de más esetben megizzadtak ellenük. Ha a plum, soma, ReverzZ trió jó napot fog ki, akkor a szezon során a legtöbb játékossal kísérletező THR számára ez is legalább olyan nehéz meccs lesz, mint a RIFT elleni.

Az este legnagyobb rangadója egyértelműen a WiLD és a Plague meccse lesz. Az odavágó az MNEB egyik legparázsabb párharcát hozta, és azon az estén a legutolsó körig kiélezett volt a harc, végül azonban 8:7 után a WiLD örülhetett. Fontos tudni, hogy akkor nem volt teljes a vadak felállása, ugyanis Combat helyett BoNe_DaDDy játszott. Most valószínűleg az eredeti ötös áll majd ki a Plague ellen, akik ha H3dsutot semlegesíteni tudják, valamint egy esetleges elhúzódó meccs végéig tudnak majd koncentrálni, akkor akár visszavághatnak és megszerezhetik a másik nagy skalpját is.

A tabella állása:

Március 2. Szombat

Az alábbi, megszokott csatornán követhetitek az összecsapásokat:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!