"jehong, biztos lehetsz benne, hogy soha nem fogsz nyerni ellenem" - JJoNak

A New York Excelsior már biztosan ott lesz az Overwatch League első etapjának rájátszásában. 

Az Overwatch League második szezonjának első etapjában leginkább az határozza meg egy csapat sikerességét, hogy mennyire tudnak hozzá szokni a metát uraló 3+3 kompozícióhoz és hogy teljesítenek akkor, ha az ellenfél is azt hozza. A Contenders szériákban edződött Paris Eternalról például mindenki azt hitte, hogy GOATS-uk megingathatatlan, aztán jött az Atlanta Reign és magabiztos játékkal szó szerint lemosták őket a pályáról, dafran ráadásul egy reddit taktikával összehozta az eddigi szezon leglátványosabb játékát is. 

Az Atlanta Reign magabiztosan gázolt át a Paris Eternalon az Overwatch Leagueben!

Az Overwatch League első etapja napról napra szorosabb meccseket hoz.

A harmadik hét utolsó versenynapja egy nagyon különleges mérkőzést tartogatott a rajongók számára, ahol a koreai APEX versenysorozatok óta vetélkedő New York Excelsior és Seoul Dynasty csapott össze egymással. Az előzetes erőviszonyok alapján a NYXL számított esélyesnek, a papírforma pedig be is jött és a tigrisek elvéreztek a nagy nyomás alatt. A Dynasty vereségére az Excelsior support játékosa, JJoNak rá is tett egy lapáttal, amikor a találkozó utáni interjúban magabiztosan biztosította az ellenfélnél lévő ryujehongot, hogy soha nem fog nyerni ellene. 

Overwatch League on Twitter

@JJoNakLove #OWL2019 https://t.co/3Qi3JgBfQP

Az este további meccsein egyébként a Hanghzou Spark legyőzte a Los Angeles Gladiatorst, a Los Angeles Valiant kikapott a Guangzhou Chargetól, a Toronto Defiant pedig a Boston Uprising baját látta el. A találkozókat az alábbi videóban tudjátok visszanézni, jó szórakozást!


A versenynap eredményei pontosítva a következők:

  • Boston Uprising vs. Toronto Defiant  - 1:3
  • Hangzhou Spark vs. Los Angeles Gladiators - 3:1
  • Los Angeles Valiatn vs. Guangzhou Charge - 1:3
  • New York Excelsior vs. Seoul Dynasty - 3:1

A versenysorozat első etapjának állását pedig az alábbi képen tekinthetitek meg:

Szerintetek egyébként lesz olyan csapat, ami megállítja majd a New York Excelsior menetelését?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!