Új Drow külalak, megoldódott az MMR kérdés és előkészítették a Battle Pass-t

Új Drow külalak, megoldódott az MMR kérdés és előkészítették a Battle Pass-t

World of Warcraftra hajazó külcsínt kapott a Drow Ranger és a stat fülnél olvasható MMR számok eltűnése nem tartott sokáig.

A Valve az új hős bemutatása mellett a frissítéssel néhány további módosítást is végrehajtott. Ha még nem találkoztál volna a 115. karakterrel, akkor Mars megnézni:

Ezen kívül a Drow Ranger is megújult. Csinosabbá és vagányabbá tették, valamint remasterelték az egysorosait. Egy rövid videóban pedig megnézhetitek a régi és az új kinézetét:

A profilban található stat fülnél eddig a jobb felső sarokban látni lehetett a solo és a party MMR-t. A medálok bevezetésével azonban a Valve azt szerette volna elérni, ha inkább ezek a plecsnik jeleznék elsősorban, hogy ki milyen szinten áll. Nem a véletlen műve volt tegnap, hogy Mars érkezésével ez a két adat eltűnt a játékból. A közösség viszont a kiadó tudtára adta nagyfokú csalódottságát, így végül megenyhültek IceFrogék és visszapakolták a játékba az MMR számokat. Egyébként a konzolban a dota_mmr parancs beírásával bármikor megtudhatjuk a pontos értékeket.

2019 első negyede lassan véget ér, és a tavasz érkeztével lassan azon töprenghetünk, hogy mikor tűnik fel a legújabb Battle Pass a TI9-hez. Az biztos, hogy ebben a minor patchben a Valve előkészítette a terepet, hiszen az UI temérdek frissítést kapott a BP miatt és az Eventek közé is bekerült a The International 2019, valamint egy feltűnt egy új trófea, a TI9 Battle Pass levels.

Az egyik legérdekesebb sor viszont a következő:

Vajon idén nem csak a szavazás dönt majd arról, hogy melyik hős kapjon Arcana-t?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!