Készülhetnek Mickey egér és barátai, Disneyland megrendezi az első Dota 2 Majorét!

Készülhetnek Mickey egér és barátai, Disneyland megrendezi az első Dota 2 Majorét!

Nem kell aggódni nem rajzfilmfigurák esnek majd egymásnak, hús vér e-sportolók küzdenek meg a díjakért és pontokért.

Hetek óta keringett egy szóbeszéd, a fennmaradó két Major közül az egyiket Franciaországban, pontosabban Mickey egér otthonában szeretnék megrendezni. Az álom mostanra valósággá vált, bejelentették ugyanis a Mars Media szervezésében a negyedik Major helyszínét, Disneylandbe költözik a Dota 2-es profi mezőnye.

A Disneyland globális rendezvényeinek igazgatója, Aymeric Magne elmondta, hogy egy ideje már céljuk volt az e-sport szektorral való együttműködése.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk a Mars Media-val és megszervezhetjük az első Dota 2 Majort Franciaországban. A Disneyland® Paris kilenc napig fogadja majd a világ legjobb csapatait, és a kilátogatókat látványos élményben szeretnénk részesíteni. Ez az új esemény tovább erősítheti Párizst a rendezvényszervezés terén, valamint úgy tekinthetnek majd rá, mint egy jelentős európai e-sport partner."

A tornát május 4. és 12. között rendezik meg Párizsban. A jegyek hétfőtől lesznek elérhetőek, de hozzátették, hogy ezzel nem léphetünk be a disneyland-i parkba. A csapatok 6300 néző előtt játszanak majd a Disney Events Arena-ban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!