Az OP majdnem megviccelte a Plague-t, a RIFT viszont könyörtelen volt

Az OP majdnem megviccelte a Plague-t, a RIFT viszont könyörtelen volt

Ráadásul megvan az első csapat az MNEB-en, amelyik még a szezon vége előtt befejezte a versenyzést.

A végéhez közeledik a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjának alapszakasza, Rainbow Six: Siegeben összesen a pénteki után már csak három játéknap, az az egy szombat és egy további hétvége maradt hátra, mielőtt kialakul a legjobb 6 mezőnye. Bár egy nem várt fordulat kicsit felgyorsíthatja ezt a folyamatot.

A Team Horizon Reapers-nek nem sikerült egy stabil és kiegyensúlyozott ötös összehoznia, és ennek hiánya meghozta a döntést számukra, miszerint nem folytatják a küzdelmet. Természetesen mindenki megkapja a 6 pontot ellenük. Viszont hiába sikerült így pontot szereznie az IcU-nak, még legalább ennyi kellene, hogy reális esélyük legyen a playoffra. Rögtön a WiLD ellen kellene elkezdeniük a gyűjtögetést, de ne szaladjunk ennyire előre és lássuk mi történt pénteken. A WiLD és a Nice visszavágójának - március 16- elhalasztása miatt történhetett, hogy azon a napon csak két összecsapást láthatott a nagyérdemű.

Team Plague 7:5 One Piece (Oregon)

Tiltások:

  • Plague: Thatcher, Echo
  • One Piece: IQ, Mira

A One Piece az esélytelenek nyugalmával érkezett a mérkőzésre, de az utóbbi idők győzelmei még elszántabbá és sikeréhesebbé tették őket. Most sem illetődtek meg, olyannyira nem, hogy az első félidőben még a vezetést is magukhoz tudták ragadni, igaz csak egy rövidebb ideig. Az első kört elhozta a Plague, majd kifutottak az időből és az egyenlítés után újra remekül védekezett az OP, 2:1 nekik. Aztán FL45H-ék megrázták magukat és behúzták a meccs első felét, és már 5:2-re is vezettek. Támadó oldalon az OP viszont bekeményített és durván pusholtak, a Montagne-al felvértezett ötös egyre átütőbb sikereket ért el. Igyekeztek pajzzsal meglepni az ellenfelet, így kipróbálták Blitzet is, és nagyon szorossá tették a mérkőzést, miután tomcii és vath 2v4-ben hozta le a 10. kört. 6:5-nél a Plague majdnem elizgulta a dolgot, végül azonban győzött a rutin és megszerezték a három pontot.

RIFT 7:0 Spirit (Club House)

Tiltások:

  • RIFT: Glaz, Maestro
  • Spirit: Mira, Ash

Sok említésre méltó dolog nem történt, elképesztő módon gázolt át a RIFT a Spiriten. Strike megint 10-nél több fraget szerzett, de az egész csapat kitett magáért. Az előző összecsapásukon azért nagyobb ellenállást tudott kifejteni a Spirit, négy kört is hoztak, most azonban az úthengerrel szemben tehetetlennek bizonyultak.

A tabella állása

Szombati menetrend

A közvetítés a szokásos csatornán a szokásos kommentátorokkal:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!