Ezek a dolgok segíthetnek az LC-202-es hiba esetén

Ezek a dolgok segíthetnek az LC-202-es hiba esetén

Számtalan Overwatch játékos tapasztalhatta meg az LC-202-es hibát a játékhoz való csatlakozást követően a konzolosok között.

A konzolosok között is a PlayStation 4-es szervereken látott legtöbbet napvilágot a hiba, és maga a hibakód arra enged következtetni, hogy a játékos nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz, ezáltal nem tud elkezdeni játszani sem.
213Szerencsére van néhány opció, amit meg lehet próbálni a probléma elhárításának az érdekében. Elsősorban a konzolos felhasználót érdemes szétválasztani a Blizzardos profilunktól, majd újra összepárosítani a kettőt.

Amennyiben ez nem segít, ajánlott megnézni az internet beállításokat, ahol lehetséges buktató lehet a tűzfalnál, a routernél vagy esetleg a portok beállításai között is akár.

Meglehet próbálni a legegyszerűbb módon is, még pedig úgy, hogy újraindítjuk a routerünket. Ezt ajánlott úgy végezni, hogy teljesen leáramtalanítjuk az eszközt, kihúzzuk az áramforrás alól, várunk egy percet, majd csak azt követően helyezzük újra áram alá. Ezt követően megvárjuk, míg helyreáll az internetkapcsolat és megnézzük, hogy újra jelentkezik-e a fent említett LC-202-es hiba.

Amennyiben a fent említett opciók nem segítenek, mindenképp érdemes felvenni a kapcsolatot a Blizzard technikai supportjával és kérni a segítségüket, a hiba elhárításában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!