Ausztráliát megjósolta és már a következőnek érkező operátorok képességét is leírta

Alig indult még el a Year 4 Season 1, máris új információ látott napvilágot a második szezonban érkező operátorokról.

A Roadmap bemutatása óta már tudjuk, dán és amerikai különleges katona csatlakozik majd a Rainbow Six: Siege illusztris társaságához.Vannak olyanok, akiknek az aktuális újdonságok már nem elegendőek, hiába lehet akciózni Gridlockal és Mozzieval az új, Outback pályán, ha egyszer infórmorzsákat találhatunk a következő frissítésről.

Általában nehéz megmondani, hogy az ilyen kiszivárogtatások mennyire véletlen módon történnek, illetve mennyire valós információkat tartalmaznak. Jelen esetben viszont érdemes odafigyelni, ugyanis egy ResetEra felhasználó, nicknév szerint Komora tette közzé őket. Korábban már az ausztrálok kapcsán is pontosan megjósolta, hogy mire számíthatunk.

Mindössze két információt osztott meg róluk:

  • A dán katona láthatatlan lesz a kameráknak és nagyon halk léptei lesznek. Tulajdonképpen egy Vigil és Caveira keverék, egy láthatatlan és csendes gyilkos, csak éppen támadó oldalon.
  • Az amerikai Secret Service operátora pedig egy különleges eyesight-ot (szemüveg melyben egy speckó kamera és irányzék van) kap, amivel képes átlátni a villanó gránát effektjén és a füstön. Nagyjából Glazhoz lehetne hasonlítani, és mily meglepő módon ő épp védőként érkezne.

Miután az Ubisoft annyit már közzétett, hogy a dán "a rejtett felderítés és a lopakodó taktika szakértője", ezért elképzelhetően van némi igazság Komora szivárogtatásában. Mindenesetre ha igazak ezek a hírek, akkor egy kicsit én személy szerint csalódott vagyok, mert ez egy picit arra utal, hogy az Ubisoft kezd kifogyni az ötletekből, ami nem feltétlenül tesz jót a játéknak. Várjuk azért ki a végét, messze még a Y4S2.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Írjátok meg véleményeteket kommentben!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!