ILTW távozott az OG-től, Ana érkezhet?

Mindössze két hónapot követően, hogy iTLW betöltötte az OG carry pozícióját, TI8 bajnokcsapata megvált az orosz fiatalembertől.

Ugye emlékszünk még, mikor egy nappal az OG bejelentését követően, miszerint Pers "Pajkatt" Olsson elhagyta a szervezetet, rögtön be is mutatták az orosz tehetséget Igor "iLTW" Filatov-ot.

ILTW korábban is volt már beugró az OG-ben, például a Bucharest Minor-t vele játszották végig Pajkatt betegsége miatt. Előtt az Espadaban játszott, de 2015 óta több CIS (Független Államok Közössége) együttesben is megfordult.

Miután viszont a StarLadder ImbaTV Kiev Minorön csalódást keltő 5-6. helyen végzett az OG, elengedték az orosz ifjút.

"Szeretnénk bejelenteni, hogy mától Igor “iLTW” Filatov már nem tagja csapatunknak. Egy nagyszerű játékosról van szó és remek volt vele együtt játszani. Igazi profi mentalitása van és még fényes jövő áll előtte. Azonban túl vagyunk a DPC felén és egyre szűkösebb az időnk kijutni a TI9-re. Szerencsétlenül jött ki a lépés, de meg kellett hoznunk ezt a döntést, miután nem sikerült a megfelelő eredményeket elérnünk vele."

Az OG jelenleg csak a 27. helyen áll a Dota Pro Circuit ranglistáján a maga 48 pontjával. Ahhoz, hogy meghívót kapjanak az idei világbajnokságra a legjobb 12-be kellene beverekedniük magukat. Jelenleg az Alliance tanyázik abban a pozícióban 225 ponttal, de a Chaos Esports Clubnak és a Forward Gamingnek is ennyi van.

Annyi még kiderült, hogy a napokban az orosz játékos helyére érkező új személy kilétére is fény derül. Egyes pletykák szerint nagy esély van Anathan "Ana" Pham visszatérésére, aki az utóbbi időben már részt vett a WESG2018-on, tehát újra nekiült a Dota-nak. Izgalmasnak ígérkezik tehát ez a hét, és várjuk ki kit jelent be a címvédő.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!