Történelmi magyar siker: a WILD nemzetközi verseny alapszakaszát nyerte meg!

League of Legends - Hatalmas eredményt értek el a vadak.

Az EBL, azaz az Esports Balkan League immáron negyedik szezonját éli és továbbra is töretlen sikerrel. Ez egy tökéletes lehetőség egyébként minden térségbeli csapatnak, ugyanis a verseny nemzetközi és elég sok ország vesz részt rajta, így igazán fel lehet mérni az erőviszonyokat, vagy éppen tanulni másoktól.

Mint látható a térképen a kék régióban, 12 ország érintett. Ráadásul az EBL a 20 ezer eurós összdíjazás mellet még helyet is ér az EU Mastersben. Már korábban is döngették a kapukat a magyarok, az első szezont leszámítva az összes többiben volt magyar csapat a top 3-ban. Tegnap pedig végre megtört a jég, egy domináns alapszakaszt követően, legyőzve honfitársát, a RIFT-et, a WILD megszerezte az első helyet az alapszakaszban. Mindezt ráadásul az ASUS ROG Elite orra elől, akik egyébként is nagy esélyesei a tornának.

A WILD az egész alapszakasz során mindössze háromszor kapott ki, abból kettőt pont az ASUS-nak köszönhetnek. És hogy mi következik ezután? Természetesen a rájátszás, hiszen az első hellyel egyelőre még csak az elődöntőbe küzdötték magukat. Ahhoz hogy lejussanak Belgrádba a március 30-án tartott döntőre, ahhoz előbb ott is teljesíteniük kell. Mivel az ASUS lett a második, így a legnagyobb veszélyforrást elkerülik, velük maximum a döntőben találkoznak újra.

Egy másik dicsőséget is elhozott még a WILD az első helyen kívül. Meight, a Random 5 VendettazZ-a mellett első lett az MVP listán, mindketten összesen hatszor szerezték meg ezt a címet. Meight mellett Stiles 3-szor, SanyaDau pedig kétszer kaparintotta meg ezt a címet!

Hatalmas gratulációnkat küldjük a a WILD minden tagjának!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!