Hirdetés

Történelmi magyar siker: a WILD nemzetközi verseny alapszakaszát nyerte meg!

Aioween | 19/03/15 09:40
Cikk mentése

League of Legends - Hatalmas eredményt értek el a vadak.

Hirdetés

Az EBL, azaz az Esports Balkan League immáron negyedik szezonját éli és továbbra is töretlen sikerrel. Ez egy tökéletes lehetőség egyébként minden térségbeli csapatnak, ugyanis a verseny nemzetközi és elég sok ország vesz részt rajta, így igazán fel lehet mérni az erőviszonyokat, vagy éppen tanulni másoktól.

Mint látható a térképen a kék régióban, 12 ország érintett. Ráadásul az EBL a 20 ezer eurós összdíjazás mellet még helyet is ér az EU Mastersben. Már korábban is döngették a kapukat a magyarok, az első szezont leszámítva az összes többiben volt magyar csapat a top 3-ban. Tegnap pedig végre megtört a jég, egy domináns alapszakaszt követően, legyőzve honfitársát, a RIFT-et, a WILD megszerezte az első helyet az alapszakaszban. Mindezt ráadásul az ASUS ROG Elite orra elől, akik egyébként is nagy esélyesei a tornának.

A WILD az egész alapszakasz során mindössze háromszor kapott ki, abból kettőt pont az ASUS-nak köszönhetnek. És hogy mi következik ezután? Természetesen a rájátszás, hiszen az első hellyel egyelőre még csak az elődöntőbe küzdötték magukat. Ahhoz hogy lejussanak Belgrádba a március 30-án tartott döntőre, ahhoz előbb ott is teljesíteniük kell. Mivel az ASUS lett a második, így a legnagyobb veszélyforrást elkerülik, velük maximum a döntőben találkoznak újra.

Egy másik dicsőséget is elhozott még a WILD az első helyen kívül. Meight, a Random 5 VendettazZ-a mellett első lett az MVP listán, mindketten összesen hatszor szerezték meg ezt a címet. Meight mellett Stiles 3-szor, SanyaDau pedig kétszer kaparintotta meg ezt a címet!

Hatalmas gratulációnkat küldjük a a WILD minden tagjának!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Bone_DaDDy 2 hónapja
  GG! Köszönjük a szurkolást!
  0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 2 hónapja Bone_DaDDy
   GG! A legjobb mégis látni azt, hogy még sok van ebben a csapatban. Ha ezt elolvasod, kérlek mond meg hextasy-nek: minden tiszteletem és elismerésem az övé. Rengeteget fejlődött a tavalyi szezonhoz képest. Csak így tovább. Ne felejetse: a magyar scéna (talán a régió) legstabilabb ADC-jét támogathatja - ez nem kis megtiszteltetés és leheőség.
   0 0 Válasz
 • STIKLI 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?