Rangadó dönt a LAN egyik döntőséről, és csoda kell a rájátszás mezőnyének változásához!

A legpikánsabb mérkőzésnek a WiLD és a RIFT visszavágója ígérkezik, már csak azért is, mert egymás ellen dönthetik el, melyikük jut ki azonnal a LAN döntőre.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjának alapszakasza az utolsó hetéhez érkezett Rainbow Six: Siege-ben. Miután a Team Horizon Reapers úgy döntött, hogy nem folytatja a küzdelmet, és az IcU-nak a 6 pontos lemaradása mellett még kettő mérkőzése maradt, így egy nagyobb meglepetés esetén ők még felboríthatják a sorrendet.Két nyitott kérdés maradt még tehát. Ki lesz az első, aki rögtön a LAN döntőn találja magát? A RIFT és a WiLD közül dől majd el az alapszakasz győztese, és külön izgalmas, hogy az utolsó hétvégén még hátra van a visszavágójuk! Sikerül-e az IcU-nak valami csoda folytán beverekedni magát a legjobb hatba, ezáltal a rájátszásba?

Március 15-én, pénteken 19 órától három összecsapással kezdődik meg a hetedik hét.

Spirit vs Nice

Ez a mérkőzés tulajdonképpen tét nélküli, mindkét csapat ott van a legjobb 6 között, így részt vehet a rájátszásban. A Nice nem tudja már behozni a Plague-et és 6 ponttal van a Spirit előtt. Ezek fejében egy felszabadult és nyílt összecsapásra lehet számítani.

WiLD vs RIFT

A szuperrangadó első felvonása jóval könnyedebb RIFT sikert hozott, mint azt gondoltuk volna. Dacára, hogy mindkét együttesnek van még ezen kívül egy másik találkozója, ez a párharc dönt az első hely és az ezzel járó kiváltság sorsáról. Ráadásul Combat kivált a WiLD együtteséből, bár a szezon kezdetén szintén volt, hogy kimaradt és nélküle is képesek voltak szép és eredményes játékra a vadak. Elsősorban Tonttuu-ra hárulhat nagyob szerep így, bár érdemes lesz megvárni kivel pótolják hosszú távon a Plaguehez távozó játékost. Amelyik csapat nyer, az tulajdonképpen hátradőlhet és várhatja a LAN-ra érkező ellenfelét.

Március 16., szombati menetrend

AZ ALÁBBI, MEGSZOKOTT CSATORNÁN KÖVETHETITEK AZ ÖSSZECSAPÁSOKAT:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!