Győzött a Volgare a NoxFire League-ben, mert az ellenfelük egyszerűen otthagyta a ligát

Győzött a Volgare a NoxFire League-ben, mert az ellenfelük egyszerűen otthagyta a ligát

Azt mondták, hogy nem játszanak olyan tornán, ahol fogadási csalást követnek el a szervezők.

A NoxFire League indulása óta másról sem lehet hallani csak lecsalt selejtezőkről, csapatgyilkosságokkal elcsalt meccsekről és adminok által leinfózott körökről. Ez már egy kisebb ligában is elfogadhatatlan, de itt több 10 ezer dollár a tét a csapatoknak, viszont nagyon úgy tűnik, hogy az adminoknak és a szervezőknek ennél sokkal több. A tegnapi nap folyamán a Volgare találkozott azzal a mix-szel, akik nemrég elhagyták a 3DMAX-ot. A csapat négy franciából és egy belga játékosból áll, akik közül hAdji és LOGAN neve is ismerős lehet számunkra. A magyar csapatba amúgy egy Ír srác is beugrott boco helyére, ő nem más, mint conoR.

A meccs szépen folyt a szokásos mederben, de már az első félidő végén is láthattunk igen furcsa köröket, mivel hAdji és JiNKZ is többször kifagyott, legalábbis a franciák elmondása szerint. 7-9-es állásnál egyszerűen feladták a meccset és davidp azt nyilatkozta, hogy kilépnek a ligából, mert ennek így semmi értelme.

Később hAdji is csatlakozott, aki teljesen kikelt magából a folyamatos DDOS miatt:

Természetesen ők sem és mi sem a magyar csapatot vádoljuk a DDOS-szal, hisz ők sem érzik tisztának ezt az egész helyzetet, ahogy az kory tweetjéből is kiderül:

Nagyon úgy néz ki, hogy ismét az adminok tevékenykedtek és megpróbálták minimum 8 körhöz juttatni a Volgare-t, hogy megnyerhessenek egy handicappes fogadást. Ez az egész szituáció már csak olaj volt a tűzre, így a rajongók és a játékosok újból megpróbálták elérni a HLTV-t, hogy többé ne jelenjenek meg ott a liga meccsei, mivel ez már a sokadik bizonyíték csalásra. Ezek után mindkét csapat rossz szájízzel hagyta el a mérkőzést, hiszen ez a győzelem semmit sem ér, ha az egész liga forgatókönyve előre meg van írva az adminok által. 

Egy főállásban e-sportra fogadó srác szerint pedig egyértelmű, hogy 16-8-as meccset szerettek volna a franciák számára, ezzel pedig a -7,5-es Handivel és a +8,5 Handivel is nyertek volna:

Az egészen biztos, hogy a liga nevét már régen porba tiporták, így esélyes, hogy a NoxFire harmadik szezonja már nem indul el. Habár boco tegnap nem játszott, kíváncsiak voltunk a véleményére ő pedig az alábbi választ adta az egész liga helyzetéről szóló kérdésünkre:

"Bár én személy szerint nem játszottam az utolsó mérkőzésen, de lejátszottam körülbelül 10 meccset és azt kell hogy mondjam, hogy nekem is voltak kétségeim afelől, hogy mennyire reális és tiszta ez a liga. Bár mi ddos-olást nem tapasztaltunk és a tegnapi mérkőzéstől eltekintve az ellenfeleink sem jelezték egyszer sem, hogy laggolnának, ettől függetlenül volt pár érdekes mérkőzésünk, ahol az ellenfél játékosait már egy-két pug és faceithub-ból ismerjük, plusz tudom mire képesek. Ennek ellenére emberfeletti mindgame-el rendelkeztek, és elég nagy is volt rájuk a szorzó különböző fogadási oldalakon. Félreértés ne essék eszemben sincs senkit meggyanúsítani, csak picit furcsállom, hogy egy admin egy ebot-tal rendelkező szerveren miért áll spectatorban. Részemről röviden ennyi. Az, hogy ez egy throw liga-e azt iszonyat nehéz megmondani, elég nagy a balhé körülötte, ezt majd megfejtik azok akiknek ez a dolga."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!