A WiLD visszavágott a rangadón, jó eséllyel pályázik az MNEB LAN döntőjére!

A WiLD visszavágott a rangadón, jó eséllyel pályázik az MNEB LAN döntőjére!

A WiLD visszavágott a szuperrangadó első felvonásán esett sérelmekért és 7:3-ra legyőzte a RIFT-et, így nagy eséllyel ők ott lesznek a LAN döntőn április végén. Emellett a Nice sem akarta nagyon húzni az ünnepnapon tartott mérkőzését és könnyed 7:1-el lezárta a Spirit ellen.

Március 15-én újfent ropogtak a fegyverek, de most csak a virtuális térben, hogy eldöntsék a nagyok, hogy melyikük jut a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság fináléjába elsőként. Egy mérkőzés elhalasztásával így csak két összecsapás volt pénteken, ami egy rekord hosszúságú szombatot eredményez.

Nice 7:1 Spirit (Club House)

Tiltások

  • Nice: Mira, Montagne
  • Spirit: Maverick, Echo

A Nice ellentmondást nem tűrően támadott ezen a meccsen, és a nevükből fakadóan nem voltak kedvesek. Rátörték Club House-on az ajtót rendesen a Spiritre. Az első félidőben már öttel is vezettek, mikor egy gyors kill váltást követően planteltek ludviggeriék, de jött Hunp és Swarm, majd 2v4-ben megoldották a szituációt. Ez volt az egyetlen hozott köre a Spiritnek, viszont a Nice többet már nem engedett.

WiLD 7:3 RIFT (Villa)

Tiltások

  • WiLD: Maverick, Echo
  • RIFT: Mira, Ying

Amikor az ember azt hihette volna, hogy Combat nélkül még az előző meccsen látottaknál is kevesebb esélye lesz a WiLD-nak. Akkor jött a szezonban már látott Tonttuu és bombaformát mutatva Villán előbb a védő oldalon nyerik meg vele az első félidőt, majd támadóként masíroznak át a RIFT-en. Akik tényleg mindent bevetettek, hiszen volt náluk Montagne, Caveira, Doc és még sok más operátor is, a WiLD azonban hajthatatlan volt. Tonttuu és H3dsut, de a vadak mindegyik játékosa kitett magáért. Ha a szombati meccseiket is hozzák, akkor minden bizonnyal rájátszás nélkül jut a WiLD az MNEB első szezonjának döntőjébe.

A tabella állása az utolsó játéknap előtt:

A szombati, maratoni menetrend:

És ahol követni tudjátok az eseményeket:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!