Csillaghullás történt az Overwatch League tegnapi versenynapján!

Csillaghullás történt az Overwatch League tegnapi versenynapján!

Egyes csapatok továbbjutása így a mai mérkőzéseken dől el. 

Az Overwatch League első etapjának utolsó hete előtt még tíz csapat volt versenyben a rájátszás fennmaradó helyeiért, így biztosra lehetett venni, hogy a nyolc hátralévő mérkőzés rettentő izgalmasan alakul majd. A korábbi eredmények függvényében Montecristo frissítette is a csapatok közti erősorrendjét, ha esetleg lemaradtatok volna a videóról, kattintsatok az alábi cikkünkre!

Ma este kezdődik az Overwatch League első etapjának záróhete!

A fennmaradó nyolc mérkőzés rendkívül izgalmasnak ígérkezik a párosítások és a csapatok közti erősorrend alapján.

A tegnapi meccsek egyébként nem is okoztak csalódást, ugyanis még azok a csapatok is megpróbálták kihozni magukból a maximumot, akik korábbi teljesítményük alapján már elbúcsúztak a rájátszástól. A Washington Justice például komolyan megszorongatta a Paris Eternalt és mivel sikerült pontot lopniuk, plusz egy döntetlent is összehoztak, az európai csapat matematikailag kiesett és esélytelen számukra a továbbjutás. A London Spitfire vs. Seoul Dynasty is bivaly erős találkozó volt, ahol a tigrisek ismét az A csapatukkal álltak fel és Fissure vezetésével lazán parkolópályára küldték a tavalyi bajnokot. 

Overwatch League on Twitter

It's IN! #FISSURE + @M1chelle_ow! #OWL2019 LIVE: https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/u9x5ItoKOO

A harmadik mérkőzésen a magát már fél lábbal a playoffsban érző Dallas Fuel erősen kezdett a Boston ellen, viszont Volskayan fordult a kocka és az Uprising annyira belelendült, hogy kiegyenlítettek, ráadásul az ötödik pályát is megnyerve győzelemmel távoztak, kitúrva ellenfelüket a Top 8-ból. Az este utolsó találkozóján az Atlanta Reign nézett szembe a már kiesett Chengdu Hunters alakulatával, a kínaiakat viszont nem zavarták a körülmények és a Justicehez hasonlóan iszonyat megtolták, az ötödik pályán pedig meg is verték dafranékat. A mérkőzéseket az alábbi videóban tudjátok visszanézni, jó szórakozást!


Az ötödik hét első játéknapjának eredményei tehát a következők!

  • Washington Justice vs. Paris Eternal - 1:2
  • London Spitfire vs. Seoul Dynasty - 0:3
  • Boston Uprising vs. Dallas Fuel - 3:2
  • Atlanta Reign vs. Chengdu Hunters - 2:3

A mai program során pedig az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg. Emlékeztetőül, a Fusion, az Outlaws, a Reign, illetve a Charge is versenyben van még a játátszásért. 

  • Philadelphia Fusion vs. Paris Eternal - 20:00 
  • Washington Justice vs. Florida Mayhem - 21:30
  • Houston Outlaws vs. Atlanta Reign - 23:00
  • Guangzhou Charge vs. Vancouver Titans - 12:30

A mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!