Dota Plus telefonos applikáció érkezett a Valve-tól

Dota Plus telefonos applikáció érkezett a Valve-tól

Mily meglepő, de Dota Plus előfizetés szükséges a használatához, egyébként elérhető Androidon és iOS-en is.

A Valve meglepte a Dota 2 közösségét egy telefonos applikációval, amely révén még részletesebben követhetjük nyomon a Dota Pro Circuit eseményeit.

Az iOS App és a Google Play Store-ban elérhető alkalmazás hasznos funkcióival remek segítséget jelent majd a legnagyobb versenyek alkalmával. A játékban szerzett shardjainkat használhatjuk a tippeléseknél, de akár a Fantasy Challange-ben is továbbiakat gyűjthetünk.

Mire is jó ez a program?

Custom News

Jelöld meg a kedvenc csapatod és játékosod, így azonnal értesülhetsz a legújabb hírekről és mérkőzésekkel kapcsolatban. Valós időben frissül, a legújabb átigazolási információkat és a közelgő mérkőzésekről tájékoztat, valamint további statisztikákat hívhatunk le.

Fogadás

Tippeld meg a DPC mérkőzéseinek győztesét és ha eltalálod, akkor még több shard üti a markodat. Nem szabad elfelejteni, ha rossz lóra teszünk, elbukjuk a feltett összeget (shard).

Fantázia liga

Nem csak a DPC érdekel? Vegyél részt a Fantasy Challenge-ben. Építsd fel a saját együttesed és versenyezz a barátaiddal vagy az egész világgal, aztán szerezd meg te a legtöbb pontot.

Emellett az összes tornáról megtalálod a legrészletesebb információkat, tabellákat, végeredményeket és bármit, amire igazából szükséged lehet ezzel kapcsolatban.

Itt tudjátok letölteni:

Android

iOS

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!