Teaser videóval jelentették be a Dota Pro Circuit szezon utolsó Major helyszínét

Teaser videóval jelentették be a Dota Pro Circuit szezon utolsó Major helyszínét

Június végére időzítették a Dota Pro Circuit utolsó Major versenyét, és most kiderült, Oroszország ad otthont eme rangos eseménynek.

Moszkvába látogat a profi mezőny a szezon végén, miután az EPICENTER lesz a DPC utolsó állomása. Érdekes időpontot választottak a helyszín felfedésére, hiszen Svédországban, Stockholmban még javában zajlik a DreamLeague S11 Major. Mindenesetre a korábban bemutatott Paris Major, vagyis Disneyland után az orosz rendezvénnyel lesz teljes a menetrend a TI9 előtt.

A 16 kvalifikált együttes június 22. és 30. között küzdhet meg egymással az 1 millió dolláros pénznyereményért, valamint a 15000 pontért. Az eddig megszokott lebonyolításhoz hasonlóan az utolsó három napon lesz élő közönség, méghozzá a CSKA Arena-ban - 12-14.000 férőhely. Két csapat jut ki oda Dél-kelet Ázsiából, Dél-Amerikából, és Észak Amerikából, valamint három Európából, a Független Államok Közösségéből és Kínából. 

Jelen állás szerint így néz ki a meghívottak listája:

Az első 12 helyezett kap meghívót a Valve-tól a világbajnokságra, a többi gárdának marad a nyílt és zárt selejtezősorozat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!