Hirdetés

Szavazz te is az európai Overwatch Cosplay Battle verseny indulóira!

Sensevida | 19/03/19 14:07
Cikk mentése

A szédületes projekteket több hónap alatt építették a hat részt vevő ország csapatai. 

Hirdetés

Tavaly novemberben a Blizzard meghirdette az Overwatch Cosplay Battle versenyét, ahol az Egyesült Királyság, Franciaország, Oroszország, Spanyolország, Olaszország és Németország művész triói álltak rajthoz. A csapatok számára a hazai közösség határozta meg, milyen karaktert kell életre kelteniük, a projektek megvalósítására pedig három hónap állt rendelkezésükre. A határidő február végén lejárt, a stúdió pedig tegnap hivatalosan is bemutatta az elkészült projekteket és megnyitotta a verseny szavazását. A közönség voksai mellett a megmérettetésnek külön bírái is vannak, Rachel Day és Renaud Galand a Blizzard részéről, illetve Svetlana Quindt (Kamui) és Justyna Sosnowska (Sosenka), akik a végső győztesről döntenek majd. Nézzük is végig az elkészült remekműveket!

Egyesült Királyság - Forest Spirit Orisa

A két fős masszív cosplayhez a készítők nem csak emberi erőforrást, de robotikus elemeket is felhasználtak, hogy a karakter mimikája minél élethűbb és a mozgása is kivitelezhető legyen. Mindemellett számtalan LED izzóval szerelték fel a kosztümöt az extra hatás érdekében. 

Franciaország - Magni Torbjörn

A francia csapat egy különleges, teljes testet lefedő ruhát készített a törpe alkatának megjelenítéséhez, illetve egy latex maszk segítségével az arcvonásait is sikerült visszaadniuk. A páncél és a kiegészítők legapróbb részleteiről sem feledkeztek el, ráadásul egy tekintélyes szakállt is összehoztak. 

Oroszország - Classic D.Va

Nem csalás, nem ámítás, az oroszok Classic D.Va cosplaye valóban életnagyságúra sikerült. A MEKA megalkotása több hónapot vett igénybe, viszont abszolút megérte, mivel mozgatható részekkel rendelkezik, továbbá a modell, Irine Meier is elfér benne. 

Spanyolország - Baihu Genji

A spanyolok lelkiismeretes iparosként keltették életre a Baihu Genjit, ami nem csak LED-ekkel van felszerelve, de a páncél is több száz kézzel készült és festett lemezkéből tevődik össze. 

Olaszország - Blackwatch Genji

A Blackwatch kinézet megalkotásánál az olaszok nem csak a páncélra és a mechanikus részekre helyezték a hangsúlyt, de külön protéziseket is öntöttek a szabadon lévő bal karhoz és felsőtesthez, megjelenítve a karakter sérüléseit és cyborg részeit. 

Németország - Dragon Symmetra

A Németek számára talán az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy élethűen tudják visszaadni a Dragon Symmetra skin színeit és árnyalatait. A feladatot véleményem szerint remekül oldották meg, plusz a páncél részletessége és a fegyver is első osztályúra sikerül. 

A pályaművekre egyébként március 24-ig tudtok szavazni a verseny hivatalos honlapján, a voksolók közt pedig a Blizzard minden jóval ellátott Goodie Baget sorsol ki. Ha a fentiek alapján esetleg még nem sikerült volna döntenetek, kattintsatok az alábbi képre és nézzétek végig a projektek részletesebb képeit is. Jó lapozgatást!Ti egyébként melyik cosplayre szavaztatok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?