Alsó-ágon vannak ugyan, de az EG-nek zsebben a TI9 meghívó

Alsó-ágon vannak ugyan, de az EG-nek zsebben a TI9 meghívó

Svédországban, pontosabban a Stockhol Majorön harcolták ki a világbajnoki részvételt az amerikaiak.

A DreamLeague S11 még javában zajlik a svédeknél, azonban az Evil Geniuses miután megverte és búcsúztatta a Ninjas in Pyjamas együttesét nem csak a továbbjutásnak, hanem az elegendő pontgyűjtés következtében - mindenképpen a legjobb 8-ban végeznek és 450 pontot kapnak - a TI9 meghívónak is örülhetett.

A TI8 óta amolyan harmadik hely átok ül a gárdán, hiszen a vb bronzérmet követően négy nagy DPC versenyből három alkalommal is a dobogó legalsó fokára állhattak csak fel. A pizsamás nindzsák ellen viszont parádéztak, még akkor is, ha eddig nem igazán róluk szólt ez a Major. Az első meccsben Arteezy volt pimasz és hallhatatlan:

A második meccsben pedig csapat szinten bombázták szét a NiP sorait. A két mérkőzés nagyjából 1 óráig tartott és ez idő alatt több, mint 60 kill szereztek. Ez nem csak a továbbjutást, hanem a kellő pontszámot is meghozta számukra ez a diadal, így a rajongóknak nem kell aggódniuk, kedvenceik a Team Secret és a Virtus.Pro mellett ott lesznek augusztusban, Kínában a vb-n.

Az EG a Virtus.Pro ellen játszhat egy ki-ki mérkőzést azt alsó-ágon a mai nap folyamán, és bár számukra fontos ez az összecsapás, azt gondolom a legnagyobb örömöt már elérték ezen a héten.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!