Kiszivárgott volna az idei Overwatch Archives esemény dátuma?

Kiszivárgott volna az idei Overwatch Archives esemény dátuma?

Több forrás is jelentette, hogy a játék hivatalos honlapja "elszólta" magát. 

Az Overwatch jelenleg hat időszakos eseménnyel rendelkezik, melyek közül az Archives névre keresztelt a soron következő. Az event különlegessége, hogy a játék háttértörténetére koncentrál és az első évben az Overwatch tagjaival szállhattunk harcba a Londonban fellázadt Null Sector omnic csapatai ellen, tavaly pedig a Blackwatch osztag ügynökeinek bőrébe bújva kellett meglépnünk a Talon terrorista szervezet elől, miután Gabriel Reyes forrófejűen kivégezte az Oslói bombamerényletért felelős vezetőjüket, Antonio Bartalottit. 

Az idei Archives tartalmáról egyelőre semmit sem tudunk, pár napja azonban egy koreai oldalon feltűnt az alábbi kép, melyen a játék legújabb hősének számító Baptiste is szerepel. A homályos, mégis felismerhető alakok láttán a rajongók természetesen nekiálltak spekulálni, hogy a Retributionhöz hasonlóan talán most is egy Talon alakulat bőrébe bújva kell majd teljesítenünk, a csapatösszeállítás viszont változik és Jean, Sombra, Doomfist, illetve Moira lesznek a középpontban.

Érdekesség, hogy a Blizzard nemrég egy fejlesztői Q&A során megemlítette, hogy Sombra és Baptiste baráti kapcsolatot alakítottak ki egymással, és ez a viszony az után sem szakadt meg, hogy utóbbi elhagyta a szervezetet. Habár még mindig csak a feltételezések tengerén hajózunk, személy szerint örülnék ha a páros múltjába jobban belelátnánk, plusz a stúdió nem is találhatna jobb alkalmat az új karakter megszerettetésére, mint egy akció dús fedett akció. 

Lépjünk azonban most tovább és foglalkozzunk picit az esemény érkezésének várható időpontjával. A Blizzard kiszámíthatóságából adódóan eddig is tudni lehetett, hogy az Archives április elején érkezhet meg az Overwatch-ba, tegnap azonban többen is jelentettek egy információ szivárgást a játék hivatalos honlapjáról, mely szerint az event Április 16 és Május 6 között kerül megrendezésre.

Stylosa on Twitter

Overwatch Archives event date leaked! This image was just removed from the official event page hehe. Looks like April 16th - May 6th are the dates! https://t.co/stOlrkH8E4

A dátum egyébként logikusan tűnik, hiszen az Uprising és a Retribution is négy hétig tartott, ráadásul a korábbiakból kiindulva azt is ki lehet következtetni, hogy az Overwatch születésnapi eseménye előreláthatólag Május 23-án fog majd megkezdődni. Na de ne rohanjunk ennyire előre és végezetül nézzük végig, milyen hőskinézeteket szerezhetünk majd be csökkentett áron az Archives eseménykor. Az alábbi képre kattintva végigpörgetve a galériánkat meg tudjátok nézni, milyen karakterek kaptak skineket a korábbi években. Emlékeztetőül, a Legendaryk 1000, az Epicek pedig 750 coinba kerülnek majd. Jó lapozgatást!
Ti várjátok már egyébként az Archives eseményt? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!