Néhány játékos parádés teljesítményt hozott, íme az MNEB R6 alapszakasz legjobb statisztikái!

Néhány játékos parádés teljesítményt hozott, íme az MNEB R6 alapszakasz legjobb statisztikái!

Néhány játékos félelmetesen jól játszott a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six: Siege alapszakaszában, de azért nézzük meg a legfontosabb mutatókban kik állhattak fel a dobogóra még.

Habár elsődlegesen a csapatmunkának köszönheti az összes csapat az elért eredményét és a mutatott teljesítményét, az egyéni mutatók felett azért nem szabad elsiklanunk. Az MNEB első szezonjának alapszakaszában néhány meglepetésnek azért a szemtanúi lehettünk, végül a sorrend - kivéve a THR kiválását - nagyjából úgy alakult ahogyan azt vártuk.

Rengeteg játékos kapott lehetőséget a 14 forduló alatt. Ez a diverzitás azt eredményezte, hogy néhány statisztikai mutatóban egyesek remekül teljesítettek, viszont igyekeztünk megvizsgálni minél több oldalról a mezőnyt, így próbáljuk megmutatni nektek, hogy kik azok akikre érdemes lesz odafigyelni a rájátszásban.

Legtöbb kill

Talán sokak számára ez a legfontosabb számadat, azonban amellett, hogy nagyszerű egyéni skill kell a killekhez, sok helyzetben egy jól összerakott ötös nélkül nem lehet jó eredményeket elérni. A RIFT-ből Strike volt az első, aki meghaladta a 100 gyilkolást a szezon során, azóta viszont már többen átlépték ezt a határt. Második helyen például rögtön csapattársa BanzaJ kapott helyet, a dobogó legalsó fokára Soma léphetett fel, aki az N6 egyik húzóembereként szinte minden fordulóban jeleskedett:

  1. Strike 149 (RIFT)
  2. BanzaJ 136 (RIFT)
  3. Cklafejusoma 130 (Nice)

Legtöbb assziszt

Az assziszt igazából annyira nem fontos tényező (értem itt a számlálót), bár nem rossz ha kijelzi számunkra, hogy segédkeztünk egy ellenséges operátor leterítésében. Sok esetben nem jön össze egyből a kill, és valamelyik társunk tudja csak befejezni az akciót, de ilyen esetben az in-game táblázaton mégis kapunk pontokat:

  1. Strike 54 (RIFT)
  2. H3rK11 53 (WiLD)
  3. PoPet 46 (WiLD)

Legkevesebb halál

A legkevesebb halál egy nagyon csalóka szám egy ilyen versenyen. Az adatokat böngészve Lockren neve áll az élen a THR-ből, de ő mindössze csak 12 kört játszott le és nyolcszor halt meg. Mivel sok olyan beugró játékos van, akik jóval kevesebb mérkőzésen kaptak szerepet az átlagnál, ezért csak olyanok jöhettek szóba a dobogónál, akik legalább 80 kört teljesítettek:

  1. NeroLew 96 kör / 58 halál (Plague)
  2. Robza 89/59 (Plague)
  3. H3dsut 116/61 (WiLD)

K/D arány

Kettes K/D arány ugyan nem jött végül össze senkinek, de jó néhányan megközelítették ezt a varázslatos számot. Ez nagyjából annyit tesz, hogy majdnem kétszer annyit frageltek, mint haltak az eddig lejátszott meccsek során:

  1. H3dsut 1.95 (WiLD)
  2. Robza 1.88 (Plague)
  3. Combat 1.84 (Plague)

K/R arány

Körönként pedig átlagban ők lőtték le a legtöbb ellenfelet:

  1. Robza 1.25 (Plague)
  2. StriKe 1.10 (RIFT)
  3. Tonttuu 1.07 (WiLD)

Az MNEB R6 rájátszás első mérkőzése március 30-án 20 órától lesz látható az esporthutv-n!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!