Két új Nintendo Switch érkezhet idén

Két új Nintendo Switch érkezhet idén

Bővülhet a Nintendo Switch család. Két új változat érkezhet még idén a boltokba!

A Wall Street Journal értesülési alapján bővülhet a Nintendo Switch palettája két új termékkel. Leghamarabb már a nyáron boltokba kerülhetnek a modellek, amik eltérő tulajdonsággal rendelkeznek majd.

Az olcsóbb változat rezgés funkció és leválasztható Joy-Con nélkül jöhet, ezzel a 3DS nyomdokaiba léphet majd. A drágább változat valószínűleg nem sokban fog különbözni a mostani Switchtől, csak hardveres boostot kap, aminek köszönhetően még gyorsabban és stabilabban tudja majd futtatni a folyamatosan érkező jobbnál jobb játékokat. A jelenlegi Switchben egy Tegra X1 processzor dübörög, ami bőven megérett már a váltásra, mivel egy négy éves alkatrészről van szó. Ha az NVIDIA ismét előtérbe helyezi majd a mobilos chipek fejlesztését, abból hatalmasat profitálhat a Nintendo.

Hogy pontosan mikor és milyen formában érkezik majd a két új játékkonzol? Várhatóan a 2019-es júniusi E3-on hullhat le a lepel a hordozható kézi konzolok legújabb példányairól. Korábban már pletykálták, hogy jöhet egy kisebb Switch, ami a hordozhatóságot könnyíti meg. Ezek a hírek beleillenek a WSJ által felrajzolt tervekbe.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!