A G2 nem tisztelte ellenfelét, újabb vereség lett a vége!

A G2 nem tisztelte ellenfelét, újabb vereség lett a vége!

League of Legends - Az első hetekben megállíthatatlannak tűnt a G2, mára viszont már két gárda is fogást talált rajtuk.

Ahogy Észak-Amerikában a Team Liquid, úgy Európában a G2-t lehet igazán sztárcsapatnak nevezni nem csak eredményeik, de a játékosok miatt is. Azonban hiába a sok nagy név, ez nem biztosíték arra, hogy veretlen maradsz és minden felett uralkodsz a mérkőzéseken. Második alkalommal tapasztalhatta ezt meg a G2 a hétvége folyamán, ám legyőzőjük ezúttal sem feltétlen a top csapatok közül került ki.

213

A győztes ezúttal nem más, mint a sokak által óriásölőnek titulált SK Gaming, akik már számos meglepetést okoztak nekünk. Papíron egyértelműen a G2 mutatott jobban, így a győzelmet is nekik jósolták érthető módon. A mérkőzés ráadásul pontosan úgy indult, ahogy azt várhattuk, vagyis a G2 előnyével. Ezt kellőképp sikerült kitolni, ezért valószínűleg kevesen gondolták azt, hogy az SK még labdába rúghat. 23. percnél a G2 már Baront hozott, egy perccel később pedig nagyjából 8000 arany előnyük volt már, 18-12-es kill arány mellett, sőt, az SK mid inhibitorát is bedöntötték.

Ez azt a pont, ahol sokan már temetik a mérkőzést, de nem az SK Gaming! A G2 a legjellemzőbb G2 hibába esett bele, ami csak létezik. Nem tisztelték az ellenfelet kellőképpen, ez lehetőséget adott mind Crownshotnak, mind Werlybnek, hogy tegyenek valamit a csapatért. Több csapatharc is balul sült el Caps-ék számára, így a simának mondható mérkőzés elhúzódott és végül egy hatalmas base race lett a vége, ezt az SK Gaming nyerte. 

Ezzel az SK Gaming 7-7-es statisztikával rendelkezik, míg a G2 12-2-vel. 

A Splyce és Vizicsacsi ezen a héten 1-1-et ment. Az Origen ellen nagyon nem találtak fogást és viszonylag egyoldalúan kaptak ki tőlük, viszont másnap, azaz szombaton már szépítettek Csacsi volt csapata, a Schalke 04 ellen! A mostani hét eseményeit követően a tabella a következőképpen néz ki.

Ahhoz képest, hogy előzetesen mennyire egyértelműnek tűnt a mezőny, az összes várakozásból csak egy, azaz pontosabban kettő jött be. A Rogue és az exceL valóban a tabella alján fog végezni. Minden más azonban még teljesen képlékeny és akármi lehet. Négy csapat áll 7-7-es statisztikával jelenleg az ötödik helyen, illetve a harmadik helyen is osztozkodik az Origen és a Splyce.

Tényleg minden egyes mérkőzés számít innentől és ember legyen a talpán, aki innentől bármi mást megtippel azon kívül, ami már biztos: a G2 ott lesz a rájátszásban valahol.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!