Egy lojális játékos vallomása:

Egy lojális játékos vallomása: "Ezért hagyom abba a játékot hét év után!"

Újabb elkötelezett játékos távozott a játékból, az okokat pedig nem volt rest megosztani a közösséggel.

Cikkünkben xFearTheReaper gondolatait továbbítanánk felétek, aki hét év és több, mint 21.000 lejátszott mérkőzés után abbahagyta a WoT-ot. Szerette ezt a játékot, és még emlékszik az első Hetzer meccsére is, amit a barátjánál játszott le, aki kikötötte neki, hogy ne pocsékolja a lőszert, nehogy kifogyjon a kreditből. Voltak szép pillanatai, élvezte ezt a játékot és vélhetően még mindig élvezné is, ha bizonyos okok nem akadályoznák ebben.

Az okok

Elmondása szerint a játék addiktívan hatott rá, és egy ponton túl már nem tudott nem a World of Tanks-re gondolni, -bár életére ez sosem volt negatív hatással. Utálja kimondani, de a játék már nem élvezetes a számára. Lássuk az okokat!

Repeszrombolós egységek

Azok közül is elsősorban a tüzérség, amik egyszerűen tönkretették a játékát. Elég jó játékos volt ahhoz, hogy a tüzérség XVM alapján kipécézze magának, és igazán frusztrálónak érezte, amikor a semmiből 30 másodpercenként bekapott egy olyan találatot, ami ellen semmit sem tudott tenni.

Prémium lőszerek

Véleménye szerint nem baj, hogy van prémium lőszer a játékban, de lennie kellene valami hátulütőjének is az előnyök mellett, -mint például a kisebb sebzés. Leginkább a prémium HE zavarta, amivel az olyan egységek, mint a Type 5 Heavy, a Halálcsillag vagy a Kukáskocsi egyszerűen túl halálossá válnak. Ezek a prémium lövedékek egy lövéssel pusztíthatják el célpontjukat, és nemcsak valódi tudást nem igényel használatuk, de védekezni sem lehet ellenük. Végül, de nem utolsó sorban hasonló a helyzet a tüzérekkel is, amik prémium lövedékkel nagyobb robbanási rádiuszt kapnak.

Frusztrálóak a tier X-es csaták

Számára minden tier X csata frusztrálóvá vált a repeszromboló lövedékek és a campelő tankok miatt, akik nem ismerik a 'W' gombot. Az agresszív játékstílusát idejétmúltnak érzi, és úgy véli a kialakult helyzet egyszerűen csak bosszantó.

Játszhatatlan tier VIII-as tankok

Hiányolja a régi idők tier VIII-as csatáit. A 3/5/7-es matchmaker miatt szinte mindig a lista aljára kerülnek a tier VIII-as tankok, így ilyen közegben csak néhány egység, mint például a Defender vagy a Skorpion G állják meg a helyüket. A 3/5/7-es MM egyszerűen tönkretette a játékot.

Mit jelent mindez?

Játékosok jönnek és mennek, így elsősorban nem arra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy xFearTheReaper abbahagyja a játékot, hanem arra, hogy az említett problémák jelen vannak, és bár a World of Tanks egy jó játék, valamint a közössége is elkötelezett iránta, ugyanakkor előbb-utóbb mindenkinél betelhet a pohár, -még a leglojálisabb felhasználóknál is.

Te gondolkodtál már rajta, hogy abbahagyod a játékot, esetleg már meg is tetted? Miért döntöttél így? Oszd meg velünk véleményedet!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.