Az OP jött, látott és majdnem győzött - íme a playoff eddigi legszebb jelenetei!

Az OP jött, látott és majdnem győzött - íme a playoff eddigi legszebb jelenetei!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Rainbow Six: Siege első szezonjának rájátszásában az első két forduló elképesztően parázs csatákat hozott, a legszebb momentumokat csokorba gyűjtöttük nektek.

Az alapszakasz után a WiLD kijutott a LAN-ra az első helyét követően, rajtuk kívül 5 csapatnak volt még esélye ugyanezt a tettet végrehajtani. A rájátszás első fordulójában a Spirit a One Piece ellen állhatott ki.

06

Bankon, vagyis a Spirit "saját" pályáján remekül kezdtek Casanováék, igaz szoros eredmény született, de végül nyerni tudtak. Aztán a következő két pálya hosszabbításban már az OP-nek kedvezett. Nem akármilyen teljesítményt nyújtottak Farbáék, az utolsó pillanatokig harcoltak, a kemény munka és a kitartás meghozta gyümölcsét. Vath, Farba és KGrei, de az egész csapat szenzációsat játszott azon az estén:

A hősies küzdelem után a Nice Gaminggel nézhettek farkasszemet. Sokan talán azt várták, hogy itt már aligha lesz esélye az OP-nek, de ők bebizonyították az ellenkezőjét. Egyre jobban összeállt az ötösük, Club House-on egy hatalmas hátrányból - 6:2 után - álltak fel és csak hosszabbításban szenvedtek vereséget. Ezt követően móresre tanították ellenfelüket, viszont az utolsó pályára, mintha minden erejük elszállt volna. A Nice könnyedén hozta a köröket, bár ehhez az is kellett, hogy ludviggeri játéka parádés módon feljavult:

Az MNEB R6S első szezonjának rájátszása április 5-én este 8 órától a Nice Gaming vs Team Plague párharccal folytatódik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!