EternaLEnVy:

EternaLEnVy: "Nem igazán érdekel, ha az emberek sz*rnak tartanak"

Jacky 'EternaLEnVy' Mao ugyan 2018-ban ott volt a világbajnokságon, de Dota 2 Majorön már jó hosszú ideje nem játszhatott, egészen mostanáig.

Az utóbbi időben sok mindenen ment keresztül EternaLEnVy, valamint több csapatot is megjárt és erőteljesen próbálkozott a TI után második legnívósabb tornának jegyzett Major eseményekre kijutni. Negyedik nekifutásra végül sikerült neki, legújabb ötösével ott lesznek az MDL Disneyland Paris Major-ön.

Twitchen stream közben osztotta meg gondolatait a játékos ezzel kapcsolatban, amely egy csöppet érzelmesre sikeredett:

"Köszönöm a sok támogatást. Végre újra Majorre megyek. Egyik csapat után mentem a következőhöz, mindhiába. Mindenki azt mondta, hogy hagyjam abba... Az sem igazán érdekel, ha az emberek azt gondolják szar vagyok. Ha nem én vagyok a legjobb, az első számú... az sem izgat. Nem érdekel ez a része, de mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobban szerepeljünk."

Ebben a szezonban olyan szervezeteknél igyekezett valóra váltani álmát, mint a compLexity Gaming, Infamous, Flying Penguins. A legutóbbi selejtezőn már a Team Team színeiben vágott neki a küzdelmeknek. Samuel 'Sammyboy' Anderson helyére érkezett és tapasztalata nagy segítséget nyújtott a csapatkapitánynak, Michael 'ixmike88' Ghannam-nak, és vele le tudták győzni a J.Stormot és a Forward Gaminget, hogy kijussanak az eseményre.

Az MDL Disneyland Paris Major május 4. és 12. között kerül megrendezésre, ahol 16 csapat versenyezhet az 1 millió dolláros összdíjazásért és a 15 ezer DPC pontokért.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!