A Los Angeles Valiant továbbra is csak szenved az Overwatch League-ben

A Los Angeles Valiant továbbra is csak szenved az Overwatch League-ben

A csapat ismét vereséget szenvedett és ha nem szedik össze magukat, hamarosan búcsút inthetnek a szezonvégi rájátszástól. 

Sokan abban bíztak, hogy az Overwatch League második etapjának kezdetére az új frissítés és Baptiste miatt a GOATS rémálom véget ér, sajnos azonban már a nyitónapon már látszott, hogy a kompozíció a legtöbb szituációban továbbra is nagyon erős és a csapatok nem szeretnének kockáztatni. Attól függetlenül, hogy az első versenynapon számtalanszor láthattunk 3+3 felállást a csapatoktól, azért látszik némi fény már az alagút végén, mivel egyes szituációkban előkerültek a DPS hősök is. 

A New York Excelsior elsöprő győzelemmel kezdte az Overwatch League második etapját!

Kis szünet után tegnap éjjel megkezdődött az Overwatch League második etapja, ami hivatalosan Április 5-től egészen Május 6-ig tart és a csapatok újabb hét mérkőzést vívnak meg az 500 ezer dolláros rájátszásba való továbbjutásért. A küzdelmek a jelenleg is játékban lévő frissítésen zajlanak majd és az Overwatch legújabb karaktere, a Support kasztba tartozó Baptiste is elérhető már a csapatok számára.

Az első hét második meccsnapján is domináns volt a GOATS, viszont a csapatok igyekeztek szituációtól függően kreatívabb taktikákat is alkalmazni és egyes pályákon Pharah, Widowmaker, továbbá Sombra és Bastion, ráadásul Baptiste is előkerült. Rátérve az eredményekre, a London Spitfire izgalmas meccsen verte a Florida Mayhemet, a Toronto Defiant pedig a Washington Justice csapatával számolt le a második találkozón. Érdekesség, hogy a kanadaiak legújabb DPS játékosa, im37 egy hónapja még csak egy Open Division csapatban volt, ahonnan egy meccs után igazolta az észak-amerikai Second Wind Contenders csapat, újabb egy meccs után pedig a Torontó csapott le rá. 

Overwatch League on Twitter

@itsmelimmy always going above and beyond the call of duty. @im37_ow #OWL2019 https://t.co/U6dIipgQGs https://t.co/wJCy2KrmEe

Az este további mérkőzésein a San Francisco Shock megalázta a Los Angeles Valiant alakulatát, akik ezzel már 0-8-as mérleggel rendelkeznek, a Los Angeles Gladiators viszont szédületes meccsen revánsot tudott venni a Seoul Dynasty csapatán. Ha kíváncsiak vagytok a találkozókra, kattintsatok az alábbi videóra!


A második etap második versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • London Spitfire vs. Florida Mayhem - 1:2
  • Washington Justice vs. Toronto Defiant - 1:3
  • Los Angeles Valiant vs. San Francisco Shock - 0:4
  • Los Angeles Gladiators vs. Seoul Dynasty - 3:2

Ma éjjel pedig az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg, közép-európai idő szerint:

  • Florida Mayhem vs. Philadelphia Fusion - 21:00 
  • Toronto Defiant vs. Boston Uprising - 22:45
  • New York Excelsior vs. Shanghai Dragons - 00:30
  • Chengdu Hunters vs. Paris Eternal - 02:15

A küzdelmeket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!