A Plague átgázolt a Nice Gaming-en az MNEB rájátszásában!

A Plague átgázolt a Nice Gaming-en az MNEB rájátszásában!

Kialakult a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjában a dobogós csapatok mezőnye, bár a sorrend még kérdéses. A Nice Gaming két pálya alatt mindössze egyetlen kört nyert meg, miután a félelmetes formában lövöldöző Plague 7:0, 7:1-re kiejtette őket. 

Nehéz szavakba önteni, hogy mit is látott pontosan az ember április 5-én, péntek este 8 órakor. A Team Plague káprázatos formáját Combattal a fedélzeten vagy a Nice Gaming elképesztő és görcsös vergődését?

Team Plague 2:0 Nice Gaming

Coastline (7:0)

Tiltások

  • Plague: Mira, IQ
  • N6: Glaz, Echo

Az első mapot a Plague választotta, és mivel már az alapszakaszban is jól ment itt a srácoknak, várható volt a jó teljesítményük. Bár ekkora tarolásra talán senki sem számított. Combat 3K-val nyitott, majd a harmadik körben Rep és Rezno duója hozott le parádésan egy 2v5 szituációt. Akkor már lehetett érezni, hogy valami nincs rendben az N6 ötösével. Ez végül abban csúcsosodott ki, hogy ludviggeri és Soma is 0 killel zárta Coastline-t, ami valljuk be őszintén több, mint megdöbbentő. A Plague a támadó oldalon lejátszott 6 köréből, egyetlen egyszer sem bontotta meg a Twitch, Ash, Zofia, Sledge, Thermite ötösét, és ellentmondást nem tűrően küldte padlóra az N6-ot.


Volt a Nice-nak is szép pillanata, de ez nagyon kevésnek bizonyult az este

Club House (7:1)

Tiltások

  • Plague: Maverick, Echo
  • N6: Mira, Twitch

A Club House már az N6 választottja volt, ezen a pályán teljesítettek az első szezonban a legjobban. Egészen mostanáig, ugyanis vélhetően az előző pofonnak köszönhetően, egyszerűen nem tudták összeszedni magukat. Gyors 2:0-ás vezetést szerzett a Plague újfent, azonban a harmadik körben életjeleket mutatott magáról a Nice. Ekkor Nicco és ludviggeri ment nagyot, amely így kört ért számukra és szépítettek. Nagyjából ennyi babér termett nekik, mert ezek után megint a Plagueről szólt a mérkőzés. Egymás után hozták el a pontokat, majd Combat stílusosan fejezte be az összecsapást:

A Team Plague ezzel továbbjutott a rájátszás utolsó fordulójába, ahol a RIFT Esports lesz az ellenfelük. Ez a mérkőzés az MNEB LAN fináléra való kijutásról dönt, azonban ez a két együttes már biztosan a képzeletbeli dobogón végez, bármi legyen is az eredmény. A rangadót április 6-án, szombaton este 8 órától nézhetitek meg a megszokott csatornán:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!