Kimerült a Na'Vi és SoNNeikO nélkül játszanak egy ideig

A korábbi világbajnok ukrán sztárcsapat egy ideig nélkülözni kényszerül Akbar “SoNNeikO” Butaev-et és beugróval állnak ki a soron következő meccseiken.

A Na'Vi veteránja SoNNeikO egészen az ESL One Mumbai 2019 végéig kispadra került egészségügyi problémája miatt. Az április 16-21. között rendezendő Dota 2 versenyre meghívást kaptak, és nem akarták lemondani, ezért megoldásként Mikhail "Misha" Agatov-ot viszik magukkal. Az ő neve talán a FÁK régió kedvelőinek nem csenghet ismeretlenül, a fiatalember 2015 óta számít profinak.

Egy hivatalos sajtótájékoztató keretein belül többet is megtudhattunk a csapatról a menedzsertől, Igor "caff" Sydorenko-tól:

"Az elmúlt néhány hónap nem volt olyan jó a csapat számára. Sok helyen olvastam arról, hogy a Na'Vi nem készült fel megfelelően a Major selejtezőre (a 2. helyért, mely kijutást ért, a Team Empire ellen szenvedtek vereséget az alsó-ágon - a szerk.), de szeretném megjegyezni, hogy 20 nappal az esemény előtt kezdtünk el gyakorolni, míg az utolsó 7 napot bootcamppel töltöttük.

Ennek ellenére a kvalifikáción elkövettünk jó néhány hibát, és így nem sikerült elérnünk a kívánt eredményt. Azt kell mondanom, hogy csapat lelkileg kimerült, ezért az OGA Dota PIT Minor 2019 selejtezőin közel sem tudtuk azt a szintet hozni, amit szerettünk volna. Ez frusztráló, de dolgozunk tovább keményen.

Az elkövetkező három hétben stand-innel fogunk játszani, mivel SoNNeikO-nak szüksége van némi időre az egészségügyi problémái megoldásához. Misha igyekszik majd őt pótolni. Tisztázásként, ez a döntés már a selejtezők előtt megtörtént, és csak amiatt kellett változtatnunk, mert egészségügyi problémába ütköztünk. Indiából visszatérve újra az eredeti ötössel készülünk tovább."

A Na'Vi Mumbaiba utazó kerete:

  • Ukraine Vladislav "Crystallize" Krystanek
  • Ukraine Idan "MagicaL" Vardanyan
  • Kyrgyzstan Evgeniy "Blizzy" Ree
  • Russia Evgenii "Chuvash" Makarov
  • Russia Mikhail "Misha" Agatov (stand-in)

Az indiai tornán 300 ezer dollárt osztanak szét és április 16-21. között rendezik meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!