Olyan, mint egy próbafülke - ezen a pályán minden Market itemet kipróbálhatunk

Olyan, mint egy próbafülke - ezen a pályán minden Market itemet kipróbálhatunk

Egy új custom pálya egyre nagyobb népszerűségnek örvend a játékosok körében, ugyanis ezen a helyen felöltöztethetjük a hőseinket és kipróbálhatjuk az összes itemet.

Ez egy érdekes sztori, mert bár én úgy gondolom, hogy a Dota 2 rendelkezik az egyik legjobb klienssel, mégis van 1-2 olyan dolog, ami nagyon hiányzik a játékból. Az évek folyamán sok hasznos funkciót beépítettek, azonban az itemek terén, már ami a kipróbálhatóságukat illeti, még lenne mit javítani. Egy-egy szettet vagy tárgyat tesztelhetünk ugyan, ezzel nincs gond, de ha nézelődnénk és egy picit hosszabb időt töltenénk ezzel, akkor az bizony rengeteg kattintásba és keresgetésbe kerülne. Most viszont - pontosabban februárban - létrehoztak egy különös térképet, ami tulajdonképpen egy próbafülkének felel meg.

Ez a custom map bárki számára elérhető, egy letöltést követően bármelyik hőst kiválaszthatjuk és a hozzájuk eddig kiadott összes skint és tárgyat megleljük. Legyen szó szettről, itemről, wardról, courierről vagy a különböző unlockolható stílusokról, tényleg mindent megtalálunk. Teljesen ingyenesen kipróbálhatjuk az összeset, így láthatjuk akció közben ezeket a cuccokat, szóval eldönthetjük, hogy be akarjuk-e szerezni vagy sem. Az elmúlt hetekben megugrott a map használata, rövid idő alatt ugyanis már majdnem 50 ezren töltötték le.

Folyamatosan ügyelnek rá, hogy naprakész legyen a pálya, így mindig a legfrissebb kollekcióból válogathatunk. Akit esetleg érdekel és keresgélne a sok-sok item között, az alábbi helyen keresse a pályát: ITT.

A játékon belül Dota Dressing Room - Warmful Ancient néven találjátok meg. Ti kipróbáljátok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!