Az Ubi hallgatott a közösségre, egy héttel tovább tart a Rainbow is Magic event

Az Ubi hallgatott a közösségre, egy héttel tovább tart a Rainbow is Magic event

A kommandósok is voltak gyermekek, mi sem bizonyítja jobban a kiadó által kitalált április elsejei eseményük, amelyet most még tovább élvezhetünk.

Sokan szeretik, de legalább annyian utálják is a mesevilágot idéző eseményt a játékban. Mint kiderült a közösség egy nagyobb százaléka odavan érte, és mivel az április elsejei tréfa nyolcadikáig tartott volna csak, kérték a kiadót, hogy ne érjen még véget. Volt olyan kegyes az Ubisoft, hogy egy héttel, április 15-ig meghosszabbította az eventet.

Ha esetleg valaki nem próbálta volna, vagy nem lenne tisztában a Rainbow is Magic sztorival, akkor ez a videó jó emlékeztető:

Az egésznek az a célja, hogy újraéljük a gyerekkorunkat, így a mókás figurák és színek egyvelege révén jóval komolytalanabb hatást kelt 1-1 összecsapás, az elsődleges célja tehát a szórakozás. Emellett néhány operátor (Smoke, Blackbeard, Tachanka, Montagne) egészen különleges kollekciónak örülhet (a játékosok a kinézetük alapján már nem biztos), a túsz helyén egy macit találunk és a pályák is csilli-villi festést kaptak.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!