Így fog működni a frissítés után az Esport Bolt

Így fog működni a frissítés után az Esport Bolt

Az április 16-ai frissítés nemcsak a Rocket Pass 3-at hozza el - érkezik vele együtt az Esport Bolt is, amelyről elárult pár részletet a Psyonix.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy április 17-én, egy nappal az Esport Bolt névre hallgató frissítés után érkezik a Rocket Pass 3, és hogy milyen változások is lesznek benne a korábbi rendszerekhez képest. Ma a fejlesztőgárda lerántotta a leplet a korábban beharangozott Esport Boltról is.

A frissítés után ugyanis autódon is kimutathatod különböző antennákkal, festésekkel, matricákkal, hogy melyik csapatnak szurkolsz a Rocket League e-sport világában. Mindez 2018. április 16-ától, magyar idő szerint 18:00-tól lesz majd elérhető.

Tisztelheted a csapatod

Ezen program keretein belül, a következő RLCS csapatokkal sikerült a Psyonixnak szponzori szerződést kötniük (ábécé sorrendben): Cloud9, Dignitas, Evil Geniuses, G2 Esports, Ghost Gaming, mousesports, NRG Esports, Rogue, Splyce, Team Solomid, Team Vitality. A matricák az Octane és Dominus autókra lesznek elérhetők, csapatonként lesz egy-egy banner is, illetve számtalan kerék is a repertoárunkat gazdagíthatja.

Hogy fog működni a rendszer?

Az update után lesz egy új menüpont, Shops néven. Ez naponta hat játékbeli itemet fog megmutatni, és mindennap magyar idő szerint 20:00-kor megváltozik a kínálat. Mindegyik itemnek lesz egy saját visszaszámláló órája, amely megmutatja, hogy meddig is lesz elérhető a boltan. Ahogy ez az óra elérte a nullát, egy új item jelenik meg helyette. A legtöbb játékelem 24 óráig lesz csak elérhető, de lesz olyan, amelyet 48 órán keresztül lesz lehetőségünk beszerezni.

Ezeket az itemeket úgynevezett Esport Zsetonokért tudod megvásárolni. Ezeket a zsetonok pedig a következő összegekbe fognak kerülni:

  • 100 zseton: $0.99
  • 600 zseton: $4.99
  • 1200 zseton: $9.99
  • 2500 zseton: $19.99

Ezek prémium itemek lesznek és, értelemszerűen, nem cserélhetők, mint ahogy a zsetonokat sem fogod tudni átruházni másokra, csak a boltban használhatod fel. A legolcsóbb elem 100 zsetonba fog kerülni.

Támogasd a kedvenc csapataidat és játékosaidat

A legszebb része ennek a rendszernek, hogy az itemek megvásárlásával az adott csapatot is támogatod. Ugyanis a résztvevő csapatok az itemek megvásárlása által szerzett bevétel 30%-át megkapják majd. Ráadásul az összeg további része hozzáadódik az észak-amerikai, illetve európai RLCS küzdelmeinek összdíjazásához (ebből az összegből olyan játékosok is részesülhetnek, amelyek csapatai nem vesznek részt ebben az eseményben). Az óceániai és dél-amerikai csapatokat érintő hasonló eseményről további információ későbbre várható.

Ti melyik csapatot támogatnátok szívesen bármelyik játékbeli item megvásárlásával?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!