Kihívásrendszerrel érkezik a Rocket Pass 3

Kihívásrendszerrel érkezik a Rocket Pass 3

Megváltozott rendszerrel érkezik az új Rocket Pass -most már nemcsak játszol és feljebb lépsz, hanem különböző kihívásokat is teljesíthetsz!

Ahogy korábban beszámoltunk róla, 2019. április 16-án érkezik egy frissítés a játékhoz, ennek keretein belül pedig 17.-étől elérhető lesz a Rocket Pass 3 is.

Miben lesz ez azonban másabb? Egyrészt teljesen új ingyenes és prémium itemek várnak arra, hogy a játékosok begyűjtsék őket, viszont mostantól heti kihívások is lesznek a rendszeren belül. Ezen kihívásokkal még gyorsabban lépkedhetsz feljebb a szinteken, ezáltal még több itemet begyűjtve!

Jó-jó, de mi ez a kihívásrendszer?

A 17-ei kezdéssel egy időben kezdődő kihívásrendszer új lehetőséget ad arra, hogy beszerezhesd a Rocket Pass-os itemeket. Azaz, mostantól úgynevezett Tier Pontokat gyűjtesz azáltal, hogy ezeket a kihívásokat teljesíted, de beleszámít az is, hogy XP-t szerzel az online lejátszott mérkőzéseid során, pont mint ahogy ez az előző Rocket Pass-ok során történt.

A Rocket Pass 3-ban a szintlépéshez 10 Tier Pont szükséges. A kihívásokért három, öt, vagy nyolc pontot kaphatsz, attól függően, hogy mennyire nehéz az adott kihívás. Illetve ahogy korábban említve volt, ezen heti kihívások mellett XP-k gyűjtéséért is kaphatsz Tier Pontot. Minden XP általi szintlépésért 10 Tier pontot kapsz.

Értelemszerűen ezek a heti kihívások csak az adott héten belül teljesíthetők. Ahogy végéhez ér egy hét, új kihívások lesznek elérhetők. Amennyiben nem veszed meg a prémium Rocket Pass-t, a rendszer ugyanúgy elmenti a teljesítményeidet, és ha a későbbiekben mégis beruházol rá, visszamenőlegesen is megkapod a Tier Pontokat, ha teljesítetted a prémium kihívást úgy, hogy akkor még nem vásároltad meg a hozzáférést. Azonban utólagosan már nem fogod tudni teljesíteni a kihívásokat.

A kihíváslista szerdánként magyar idő szerint 18:00-kor frissül a Rocket Pass 3 során.

Képernyőkép az első heti kihívásokról, illetve hogy hogyan is fog kinézni a rendszer

Az új itemek

A Rocket Pass 3-ban 20 újfajta ingyenes és 50 prémium itemet lehet begyűjteni, beleértve a vadonatúj Guardian járműveket is. Mint ahogy eddig is, gyűjthetsz Decryptorokat is az ingyenes itemekből, a prémium során pedig 10 kulcsot kapsz majd vissza. A 70. szint után a prémium megvásárlói pedig szintén kaphatnak festett, vagy certified itemeket is, ahogy ez korábban megszokott volt. Ezek az itemek pedig cserélhetőek lesznek!

Alant megtekinthető az esemény hivatalos trailere, illetve képek az itemekről az első képre kattintva. Ti várjátok már a Rocket Pass 3-at? Megvásároljátok majd a prémium itemeket?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!