Nézd velünk az MNEB Playoffot és nyerj egy Gut Knife Dopplert!

Nézd velünk az MNEB Playoffot és nyerj egy Gut Knife Dopplert!

Egyetlen küldetés és némi szerencse választ el attól, hogy te szerezd meg a kést!

Április 12-én elérkezünk az MNEB Playoff második fordulójához, ahol az első etappból továbbjutó N6 csap össze a GIWU-val. A holnapi meccs győztese pedig a Salamander ellen folytatja majd, akik az utóbbi időben remek formát mutattak, így a rájátszás ezen szakaszában már mindenkinek a maximumot kell nyújtania. A páratlan közösség és az izgalmak mellett adunk még egy okot, hogy kövessétek a meccset: Megnyerhettek egy vadi új Gut Knife Dopplert egyetlen küldetés elvégzésével! Persze ehhez nem árt regisztrálni is az Esport1 oldalára, amit ITT tehettek meg.

A fent látható küldetésben egy roppant egyszerű kérdésre kell válaszolni, majd el kell olvasni 5 MNEB-hez kapcsolódó cikket, végül pedig legalább 30 percig kell követni a Playoff meccseket. Érdemes persze még azt is megemlíteni, hogy csak és kizárólag GoodID-s bejelentkezéssel lehet megcsinálni mindezt. Április 17-én 17:00-kor zárul le a küldetés, így addig el kell végeznünk minden feladatot, ahhoz, hogy bekerüljünk a kalapba.

Természetesen Murphy törvénye, hogy nem minden megy tökéletesen, így ha problémába ütközöl, akkor érdemes elolvasni az alábbi cikkünket a leggyakoribb kérdésekkel:

Ha minden tökéletesen ment és az oldalon is azt látod, hogy kész vagy a küldetéssel, akkor nincs már más dolgod, mint hátradőlni és reménykedni, hogy rád kacsint majd a Fortuna. Ne felejtsétek tehát, holnap 19:00-kor N6 vs. GIWU az esporthucs csatornáján, amit az Esport1.hu főoldalán érhettek el, ha a pontokat is beszeretnétek zsebelni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!