Ma éjjel kezdődik az Overwatch League második etapjának második hete!

Habár a csapatok közti erőviszonyok nem sokat változtak az első etaphoz képest, van néhány igencsak izgalmasnak tűnő párosítás ezen a héten. 

Az Overwatch League második etapjának első hetében nagyjából hasonlóak voltak a csapatok közti erőviszonyok, mint a Stage 1 során, mivel a meta igencsak lassan lép túl a GOATS kompozíción. A körülmények miatt nem nagy meglepetésre a New York Excelsior és a Vancouver Titans továbbra is domináns győzelmeket aratott, ráadásul utóbbi alakulat továbbra is veretlennek számít a ligában. 

A Vancouver Titans továbbra is megállíthatatlannak tűnik az Overwatch Leagueben

Az Overwatch League második etapjában továbbra is kísért a GOATS kompozíció, mivel a csapatok bizonyos szituációkban inkább a biztosra mennek és a jól bevált taktikákat alkalmazzák. Emiatt az alakulatok közti erősorrend nem változott sokat, bár az első hét folyamán akadtak azért meglepetés eredmények is.

A második versenyhét valószínűleg nem sok meglepetést tartogat majd számunkra, viszont a programban van néhány igencsak izgalmasnak tűnő meccs is. A Gladiators és a Valiant például ismét összeméri majd erejét a Battle for Los Angeles rangadón, a Seoul Dynasty pedig revansot vehet a Vancouver Titanson. Nagy kérdés még továbbá, hogy a Dallas Fuel jól jött-e ki rck elcserélésével és NotE mennyire tudott ilyen rövid idő alatt beilleszkedni a csapatba. Még mielőtt viszont továbbmennénk a ma esti programmal, tekintsetek meg néhány kisállatot a National Pet Day apropóján. 

Overwatch League on Twitter

Happy #NationalPetDay! To celebrate, show us how you and your animal pals watch #OWL2019 Tag your reply with #OWL2019Pets fur a chance to be featured in our broadcast ☺ Snoot boops encouraged! To get the ball rolling, here's some players & talent with their good bois/girls.

De térjünk is rá a második hét nyitónapjára, amikor is az alábbi meccseket tekinthetjük meg:

  • Paris Eternal vs. Florida Mayhem  - 01:00 
  • New York Excelsior vs. Washington Justice  - 02:45
  • Vancouver Titans vs. Seoul Dynasty - 04:30
  • Toronto Defiant vs. Philadelphia Fusion - 06:15

Előreláthatólag a Paris legyőzi majd a Floridát, a New York kinullázza a Washingtont, a Vancouver remélhetőleg szoros meccsen veri a Seoult, a Toronto vs. Philly meccsre viszont nincs tippem, mivel mindkét csapat nagyjából azonos szinten van.  A találkozókat most is az Overwatch League Twitch csatornáján tudjátok majd követni, jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!