Így festene Sylvanas Windrunner az Overwatch stílusában!

Így festene Sylvanas Windrunner az Overwatch stílusában!

A World of Warcraft univerzumának egyik legfontosabb szereplőjét egy 3D grafikus keltette életre.

Megjelenése óta az Overwatch számtalan művészt ihletett meg az egész világon, akik előszeretettel készítenek cosplayeket, fanartokat, vagy egyedi skineket a hősökhöz, esetleg teljesen új karakter vagy pálya koncepciókat. Az igényesebb munkákat mi rendszeresen be szoktuk mutatni nektek, így most Ying Liu 3D grafikus legutóbbi munkáját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amiben a Warcraft univerzumának egyik legfontosabb karakterét, Sylvanas Windrunnert keltette életre az Overwatch stílusában. A projekt nagyjából fél évet vett igénybe és a művésznő az alábbiakat fűzte hozzá az elkészült műhöz. 

"Rajongói alkotás Sylvanas Windrunner-ről, az Overwatch művészeti stílusában. Nagy rajongója vagyok a Blizzard játékoknak és szerettem volna a semmiből megalkotni egy karaktert PBR módszerrel. Sylvanas melankolikus megvalósítása és szín összeállítása mindig is tetszett és az elkészítés folyamatát nagyon élveztem. A modellt ZBrush-ban csináltam, a textúrákat pedig Substance Painterrel, a renderelés pedig Marmoset Toolbag 3 segítségével történt."

Ha kíváncsiak vagytok az alkotófolyamatra és részletesebben megnéznétek a Banshee Queen karakterét, az alábbi képre kattintva pörgessétek végig a galériánkat!
Nektek egyébként hogy tetszene Sylvanas, mint Overwatch karakter? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!