A Los Angeles Valiant végre győzni tudott az Overwatch Leagueben!

A csapatnak majdnem két hónap kellett, hogy nyerni tudjanak a versenysorozatban. 

A 2019-es Overwatch League szezon egyik legmeghatározóbb alakja a New York Excelsior, ami minden egyes alapszakaszi meccsét megnyerte eddig és csak az első etap rájátszásában kapott csak ki. A csapat egyetlen méltó ellenfelének eddig csak a szintén koreai Vancouver Titans tűnik, akik viszont egyszer sem vesztettek még idén. A két csapat győzelemmel kezdte a második etap második hetét is és nagyon úgy tűnik, senki nem tudja majd megállítani őket. 

Az Excelsior és a Titans is tarolt tegnap az Overwatch Leagueben!

Jelenleg nem könnyű az Overwatch League rajongók helyzete, mivel az új frissítés és hős ellenére is a meta csak nagyon lassan akar változni, szóval a második etapban is legtöbbször továbbra is kénytelenek vagyunk a ResidentSleeper GOATS vs. GOATS küzdelmeket nézni. Ezen körülmények miatt a csapatok közti erősorrend cseppet sem változott és az eddig jól teljesítők továbbra is dominálják a meccseiket.

A Tegnapi versenynapnak egyébként az egyik legnagyobb kérdése az volt, hogy a Los Angeles Valiant végre valahára megszerzi-e az első győzelmét? Sokan arra tippeltek, hogy a Valla esélytelen lesz a Reign ellen, azonban ez a csapat dafran nélkül már csak árnyéka előző etapos önmagának. A körülmények miatt a találkozó egész izgalmasan alakult, végül azonban a Los Angeles került ki győztesen az összecsapásból. 

Overwatch League on Twitter

Today was the day! Watch as @LAValiant got their #WingsOut and captured their first win of the #OWL2019 season. https://t.co/pGPzSlpXT3

A versenynap további meccsein a Spark szoros meccsen verte a Bostont, a Shock kinullázta a Chargeot, a Dragons pedig 3-1-re nyert a Chengdu Hunters ellen. Ha kíváncsiak vagytok a találkozókra, kattintsatok az alábbi videóra!


A második hét második versenynapjának eredményei tehát a következők!

  • Los Angeles Valiant vs. Atlanta Reign - 3:2
  • Boston Uprising vs. Hangzhou Spark  - 2:3
  • Guangzhou Charge vs. San Francisco Shock - 0:4
  • Chengdu Hunters vs. Shanghai Dragons - 1:3

Ma éjjel pedig az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg, közép-európai idő szerint:

  • London Spitfire vs. Philadelphia Fusion - 21:00 
  • Vancouver Titans vs. Houston Outlaws - 22:45
  • Dallas Fuel vs. Toronto Defiant - 00:30
  • Los Angeles Gladiators vs. Guangzhou Charge - 02:15

A küzdelmeket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd. Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!