Bastion D.Va ellenségének öltözik a Storm Rising eventkor!

Bastion D.Va ellenségének öltözik a Storm Rising eventkor!

A skin legendary ritkaságú, tehát komoly summát kell kifizetnünk érte, ha nem lennénk szerencsések a ládák nyitogatásakor. 

A Blizzard nagyon igyekszik felkelteni a játékosbázis érdeklődését az idei Archives, más néven Storm Rising eseményre és egész héten csak úgy záporoztak az új hőskinézetek. Elsőként a Talon Baptiste jött, amit a Clown Junkrat és Scientist Moira követett, ezután a Deadlock McCreet és a High Roller Wrecking Ballt fedték fel, ma délután pedig napvilágot látott az egyenruhás Soldier:76.

Soldier:76 sem marad új skin nélkül a Storm Rising eseménykor!

Az Overwatch következő eventjét Storm Risingnak nevezte el a blizzard és a korábban közzétett információk szerint egy olyan PvE játékmódot kapunk majd, amiben részesei lehetünk a Talon és az Overwatch szervezetek egy hajdani konfliktusának.

Szerencsére a stúdió ma is tartogatott számunkra egy meglepetést és nemrég bejelentették a legújabb hőskinézetet is, amit Bastion kap majd és a Gwishin nevet viseli. A skin egyébként szintén legendary ritkaságúnak számít, tehát megvásárlásához mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk. Ha kíváncsiak vagytok rá részletesebben is, indítsátok el az alábbi videót!

Overwatch on Twitter

A phantom emerges off the coast of Busan. Terrorize your enemies as GWISHIN BASTION (Legendary)! Chase the truth: April 16 https://t.co/du08PhhIPT https://t.co/q3W0w9J37D

Nektek egyébként hogy tetszik ez a hőskinézet? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!