Az OG sima vereséget szenvedett a botoktól, és mostantól lehet jelentkezni az OpenAI ellen!

Az OG sima vereséget szenvedett a botoktól, és mostantól lehet jelentkezni az OpenAI ellen!

Az OpenAI könnyedén legyőzte a regnáló világbajnokot, az OG 2:0-ás vereséget szenvedett ugyanis a mesterséges intelligenciától.

Egy exkluzív show meccs keretein belül mérkőzött meg a The International 8 bajnoka az OpenAI legfrissebb verziójával San Franciscoban, Kaliforniában.

A világbajnok ötöse teljes pompájában díszelgett, jelen volt N0tail, Ana, Jerax, Topson és Ceb is. A botok már egy jó ideje készültek erre mérkőzésre és vissza akartam vágni az embereknek, miután a TI8 alatt kikaptak a paiN Gamingtől és a Big God-tól is. Az MI 45 ezer évnek megfelelő gyakorlást tud magáénak és tulajdonképpen nem a játék ismereteire programozták be, hanem arra állították be őket, hogy tanuljanak és fejlesszék magukat.

Volt néhány megkötés azért még mindig a mérkőzések előtt:

  • Az oldalak és a hero összeállítások pénzfeldobással lettek eldöntve
  • Nem volt használható Divine Rapier és Bottle
  • Nem lehetett idéző/illúziós hősöket választani
  • A Scan tilos volt

A végére azért nem beszélhetünk egy véresen komoly összecsapásról, de azért érdekes volt látni, hogy miként kerekedett felül 2:0-ára a botok ötöse. Rengeteget fejlődtek és még ki tudja hol a vége. A mérkőzés után közzétették azt is a fejlesztők, hogy nyitott a regisztráció egy külön eseményre, amelyen bárki résztvehet egy jelentkezést követően. Ennek célja, hogy minél többen megmérkőzhessenek az OpenAI-val. Lehetsz az ellenfelük és a csapattársuk is akár.

Te jelentkezel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!