A Ready or Not a Rainbow Six kihívója lenne a jövőben

A Ready or Not a Rainbow Six kihívója lenne a jövőben

Igaz, hogy elsőként single player módot kapunk csak, de az ígéretek szerint alaposan felépítik a háttérsztorikat és a küldetéseket.

A Void Interactive nem olyan régen bemutatta egy 8 perces trailerben, hogy mire számíthatunk a Ready or Not taktikai FPS kapcsán.

Leginkább a beszivárgásra és a beásott ellenfél kifüstölésére építő játék nem kevés hasonlóságot mutat az Ubisoft Rainbow Six szériájával. Ugyan a mostani epizódban nincs egyjátékos kampány és a RoN éppen erre hajaz, mégis a SWAT különleges osztag irányítása révén könnyen a szivárványosok között is érezhetjük magunkat.

Ráadásul a fejlesztők elmondása szerint nem csak szimpla kommandósokat kapunk majd, hanem egyedi szereplőket irányíthatunk, akiknek különleges történetük és valószínűleg felszerelésük lesz. A fő irányvonala az alkotásnak az, hogy különböző szituációkat oldjunk meg, mint például diákok kiszabadítása. Ezen kívül számos másfajta küldetést is teljesíthetünk, és a co-op lehetőségnek köszönhetően nem egyedül kell megvívnunk a csatákat. A szoftverben futni fog egy intelligens randomizálás, ezért az újrajátszhatósági faktor erősen megnövekszik, hiszen két ugyanolyan helyzettel nem igazán találhatjuk majd szemben magunkat.

A fejlesztéshez egy valódi rendőri egységet is segítségül hívtak, hogy minél élethűbbé varázsolják a játékot, ebbe az is beletartozik, hogy akár gyilkosság nélkül - a veszteség minimalizálása érdekében - is végig tolhatjuk a pályát.

A Ready or Not a tervek szerint 2020 negyedik negyedévében jelenik meg PC-re, és a sikerességétől teszik függővé a konzolos kiadást.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!