Morph, Ogre és Rubick triója egy vicces hibát idézhet elő

Morph, Ogre és Rubick triója egy vicces hibát idézhet elő

Az elmúlt 24 órában derült fény egy hibára, amely bár nem hozható elő könnyedén, de kihatással lehet egy mérkőzés kimenetelére, ha teljesülnek a feltételek.

Nem könnyű még csak belegondolni sem, hogy hány féle variáció létezik a Dota világában. A rengeteg varázslat és képesség, az itemek és a mechanikák miatt ez egy elképesztő szám lenne, viszont a közösség ereje ilyenkor nagy segítség, hiszen a játékosok szeretnek kipróbálni mindent. Most egy olyan bug ütötte fel a fejét, melyre talán álmunkba se gondoltunk volna, persze egy többlépcsős folyamat eredménye, de azért remélhetőleg gyorsan javítja a Valve.

Röviden és tömören annyi a lényege, hogy Morph egy mérkőzés végéig képes uralni a Multicast képességet. Az egyik csapatban kell egy Rubick, míg a másikban egy Ogre mellé a Morphnak is jelen kell lennie. Ezután az alábbiaknak kell megtörténnie:

  1. Rubick varázslatot lop az Ogretól
  2. Morph átváltozik Rubickká, amely így valamilyen oknál fogva megkapja a Multicast képességet is
  3. Ha le is jár az ultimate, a Multicast nem tűnik el a hősünkről

A Multicast az Ogre saját spelljei mellett jó néhány single-target (egy célpontos) tárgyra is aktiválódhat. Morph esetében a Ethereal Blade, Diffusal Blade, esetleg a Nullifier miatt lehet érdekes. Illetve arról nincs információ, hogy az Adaptive Strike kapcsán működőképes-e.

Nem annyira vészes hiba, és a meccsek töredékében történhet csak meg, ettől függetlenül bízzunk benne, hogy a kiadó gyorsan orvosolja a problémát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!