A Storm Rising esemény megérkezett az Overwatchba!

A Storm Rising esemény megérkezett az Overwatchba!

A PvE misszió alatt Mercy, Tracer, Genji, továbbá Winston bőrébe bújhatunk. 

Néhány héttel ezelőtt a Blizzard leleplezte, hogy az idei Archives eseménynek a Storm Rising nevet adták, melynek középpontjában az időközben érkezett információk alapján az Overwatch szervezet egyik Talon terrorista szervezet elleni akciója áll. A stúdió tegnap le is leplezte, hogy a misszióban Mercy, Tracer, Genji és Winston bőrébe bújhatunk majd és célpontunk nem más, mint a rossz fiúk és lányok bandájának egyik magas rangú tagja, Maximilien lesz. 

Ahogy az várható volt, a Storm Rising frissítés nemrég meg is érkezett az éles szerverekre és az előzetes letöltésnek köszönhetően csak pár száz mega adatot kell leszednünk és ha szerencsénk van, akár várakozás idő nélkül is bejuthatunk. A fejlesztők egyébként ismét közzétettek egy hangulatos előzetest, melyben összefoglalják, mi is vár ránk idén.

 
Szerencsére Jeff és csapata a hőskinézetekről sem felejtkezett el és idén összesen kilencet kapunk, melyből hat Legendarynak, három pedig Epic-nek számít. A új Lego skinekért 3000, a lilákért pedig 750 kreditet kell leperkálnunk, ráadásul a korábbi évek kozmetikai cuccait csökkentett áron szerezhetjük be. Ha kíváncsiak vagytok minden Archives skinre, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig a galériánkat!
Nektek egyébként hogy tetszik az idei Archives event? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!