Ashe kapja az idei utolsó Storm Rising hőskinézetet!

Ashe kapja az idei utolsó Storm Rising hőskinézetet!

A hőskinézet szintén Legendarynek számít, tehát 3000 kreditbe kerül majd. 

Ma este végre valahára elindul az idei Archives esemény, ahová a Blizzard kilenc új hőskinézettel készül. Jó szokásához híven a stúdió folyamatosan mutatta be az újdonságokat az elmúlt egy hétben, először a Talon Baptiste, utána a Clown Junkrat és Scientist Mora érkezett, amiket a Deadlock McCree, a High Roller Hammond, a Formal:76, a Gwishin Bastion, legvégül pedig a Racer Zarya érkezett. Ha kíváncsiak vagytok a hőskinézetekre, az alábbi cikkünkből kiindulva az összeset meg tudjátok tekinteni.

Zarya is versenyképes lesz a Storm Rising eseménykor!

Pár nap van már csak hátra az idei Archives eseményig, ahol is majd a korábban közzétett információk szerint a Talon és az Overwatch szervezetek egyik konfliktusát élhetjük újra. 

Szerencsére a Blizzard tegnap este leleplezte az utolsó idei Arhives hőskinézetet is, amit Ashe kap majd. A Socialite Legendarynak számít, tehát mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, ha nem lennénk szerencsések a ládanyitásnál. Ha szeretnétek jobban szemügyre venni a skint, indítsátok el az alábbi videót!

Overwatch on Twitter

You have to watch out for the one percent. Keep it bougie as SOCIALITE ASHE (Legendary!) Chase the truth: April 16 https://t.co/du08PhhIPT https://t.co/kfFWLbxDSv

Nektek hogy tetszenek egyébként az idei Archives skinek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

 

A start közelségére való tekintettel nemrég leleplezték az utolsó idei Archives hőskinézetet is, ami hoz tartozik, besorolása pedig . Ha jobban szemügyre szeretnétek venni a skint, indítsátok el ezt a videót!

ideeeeeeeee

Nektek egyébként hogy tetszik az idei skin felhozatal? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!