Kiszivárogtak volna az Overwatch League idei All-Stars skinjei?

Kiszivárogtak volna az Overwatch League idei All-Stars skinjei?

Az eseményt ebben az évben május 15-16. között rendezik majd meg. 

A tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is lesz All-Star hétvége az Overwatch League-ben, ahol az Atlantic és Pacific divízió válogatott játékosai küzdenek majd meg showmeccseken, hogy szórakoztassák a rajongótábort. A versenysorozat átvariált menetrendje miatt ezen az éven az eseményt május 15-16. közt tartják majd és már elindult a szavazás is, ahol a játékosbázis dönti el, kik legyenek a meccsek szereplői. 

Ha emlékeztek még, a liga tavaly két speciális hőskinézettel is készült a rajongók számára, amiket először 300, később 200 OWL tokenért tudtunk korlátozott ideig beszerezni. Úgy tűnik, a szervezők a mostani All Stars hétvégére is készülnek két egyedi skinnel Mercy és Lúció számára, legalábbis egy dél-koreai információ szivárgás szerint. A hőskinézeteket az alábbi bejegyzésben tekinthetitek meg.

További információ vagy hivatalos megerősítés egyelőre még nem érkezett, szóval a látottakat érdemes fenntartásokkal kezelni. Érdekesség, hogy Naeri elég megbízhatónak számít a leakek tekintetében és korábban rengeteg hasonló bejegyzése valósággá vált.

Ti mit szóltok egyébként ehhez a két hőskinézethez? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!