Kiszivároghatott az S2 operátorok neve és némi újdonság az S3-ról

Kiszivároghatott az S2 operátorok neve és némi újdonság az S3-ról

Azok a fránya szivárgások, egyrészt az adatbányászok vagy a belsős emberek sosem nyugszanak az új infók tekintetében, másrészt a közösség is le tudja magát foglalni valamelyest az újítások megérkezéséig, ha spekulálhatnak.

A Burnt Horizon kapcsán egy forrás a resetera-n szinte 100%-ban eltalálta az érkező tartalmat, így joggal gondolhatjuk, hogy most sem tévedett igazából. A Year 4 Season 2-ben az Ubisoft elmondása szerint egy dán és egy amerikai operátorral gazdagodik a játék, és most a kósza hírmorzsának köszönhetően elvileg fény derült a nevükre is: Nökk és Warden.

Nökk lenne a támadó, míg Warden a védekező karakter. Előbbi egy tengerészgyalogoshoz hasonló - Frogman Corpsnál szolgáló - katonaként csatlakozna a Rainbow Six elit gárdájához. A leírás alapján aranyos külsejű hölgyről van szó, míg Warden egy titkosszolgálat tagja, aki tulajdonképpen a komoly kevlár alatt öltönyt visel. Nökk képessége a kamerák elől való elrejtőzés lenne, mellé pedig hasonlóan Caveira hangtalan lépteihez, ő is csendben közlekedhet. Az "igazgató" pedig egy különleges szemüveggel rendelkezne, így sem a flash, sem a smoke gránát nem hatna rá.

Ez még nem minden, mert a harmadik szezonról is napvilágot látott egy érdekes mondat:

"A védőknek jó okuk lesz reinforcolniuk a hatcheket (csapóajtókat) azon a szinten, ahol ők tartózkodnak."

Pontosan ez nem tudni mit jelent, de egyes spekulációk szerint számolhatunk azzal, hogy az egyik támadónak meg lesz az eszköze az ilyesfajta átjárókon való közlekedésre.

Mindenesetre még sok idő telik el majd, mire pontos információkat kapunk a következő szezonról, viszont a roadmap szerint május környékén már a teszt szerverre jöhetnek az újdonságok és az év első felében, vagyis júniusig meg kell kapnunk a két újoncot is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!