Hirdetés

A Reign véget vetett az Excelsior alapszakaszi veretlenségének az Overwatch League-ben!

A mostanában rengeteg problémával küzdő csapat hatalmas meglepetésre sebet ejtett a versenysorozat isteneinek arcán. 

Hirdetés

Az Overwatch League második etapjában a Los Angeles Gladiatorsnak eddig könnyű dolga volt, mivel nem a top csapatokkal kellett megküzdenie és így a harmadik hét nyitónapján megszerezték ötödik győzelmüket, amivel már fél lábbal a rájátszásban érezhetik magukat. A New York Excelsior is hasonló cipőben van és nagy valószínűséggel ők is ott lesznek majd a legjobb nyolc között. 

A harmadik hét második napjának első meccsén újfent az Excelsior lépett pályára és ellenfelük a mostanában abszolút inkonzisztens Atlanta Reign volt, akik nemrég még mélyrepülésben lévő Los Angeles Valiant-tól is vereséget szenvedtek. A papírforma alapján a koreaiak győzelmére számított mindenki, azonban babybay és csapata úgy gondolta, pokolba az esélyekkel és Busason meg is szerezték a vezetést. A New York szenvedése Anubison is tovább folytatódott és a félidőhöz érkezve 2 pontos hátrányban várhatták a folytatást, a fordítás azonban nem jött össze, mivel az Atlanta King's Rown is parádésat játszott, megnyerve a szériát. A negyedik pályán azért szereztek egy becsületpontot JoNakék, mindez azonban semmit nem von le a Reign érdemeiből. 

A versenynap további mérkőzésein a Philadelphia Fusion kinullázta a Houston Outlawst, a Los Angeles Valiant megverte a Washington Justicet, a Hangzhou Spark pedig izgalmas csatában az ötödik pályán győzött a Guagzhou Charge ellen. Ha szeretnétek visszanézni a találkozókat, kattintsatok az alábbi videóra!


A második etap harmadik hetének második tehát az alábbi eredmények születtek:

  • New York Excelsior vs. Atlanta Reign - 1:3
  • Philadelphia Fusion vs. Houston Outlaws  - 4:0
  • Los Angeles Valiant vs. Washington Justice - 3:1
  • Hangzhou Spark vs. Guangzhou Charge - 3:2

Ma este pedig az alábbi meccseket tekinthetjük majd meg. 

  • London Spitfire vs. Boston Uprising - 21:00 
  • Shanghai Dragons vs. Florida Mayhem  - 22:45
  • Seoul Dynasty vs. Dallas Fuel - 00:30
  • Los Angeles Gladiators vs. Chengdu Hunters - 02:15

A meccseket az Overwatch League Twitch csatornáján követhetitek majd, jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?